e jbt.te ga ljudi , svadjamo se bezveze , prihvatam kritiku ako je osnovana sa cinjenicom da nisam u pravu , neljutim se na nikoga al nevolim ni kada je neko mnogo napadan bez osnove , srescemo se na skupu pa ce mo uzivo popricati razmeniti iskustva , a tebe dzoni pozivam da jednom prilikom kada budes isao prema indjiji svratis do moje radionice pa ces videti dai sam ikada video strug ili valjalicu itd, i koliko znam i u praksi od masinstva ,
napisao sam u prvom postu kao se pravilno produzava navoj (u zavisnosti od vrste materijala) , pa sam spomenuo cementaciju jer je to materijal koji je samo povrsinski obogacen ugljenikom kako mi mogao na zavrsnu obradu brusenjem (visoka tolerancija i sjaj-povrsinska hrapavost) , i zato sam spomenuo valjalicu, jer nije kaljen (poboljsavan-zapreminsko dejstvo)pa je moguce na valjke odraditi , onda je tu i naponsko stanje itd...da neserem vise itd... gumu sam mislio da ubaci kao dodatnu meru ako ga bas negde pogodi da udari u gumeni odbojnik da nesabije do kraja , ustvari zeleo sam da samo napisem nesto o cemu bi mogao da razmisli ako bas zeli tako nesto da odradi
sto se tice glavcina i to stoji lakse je staviti adapter koji kod nas i nema da se kupi a preko kosta 100e + ptt
pa valjda su i neki inzenjeri izmislili taj auo i taj adapter , ja sam za to da se uvek nesto novo pokusa pa cak i ovo , odradio je smontirao bio sam do njega da vidim sve stoji ok itd... znaci da kazemo da moze , nije 100% fabrika al moze i ne vidim u cemu je to problem pa nije rekao da ce to da uradi i ostao samo na recima , uradio je to , sve radi funkcionise ! , vi i dalje pricate da to ne moze ... nekako ste mnogo nerealni po meni i ko god mladji ili neko nepoznat na ovom forumu nesto napise odmah streljanje od nekolicine clanova ebemga ...
paul nikoga ja nisam zajebao , i sam sam isto to , kritiku uvek prihvatam i ne uvaljujem se u teme gde neznam da pomognem
al pazi sada ovo :
-ti isti majstori su otprilike tvog godista kao i vecina ljudi ovde na forumu koji znaju nesto i mogli bi nesto da odrade
-ti isti majstori su ga odrali i izjebali i jos upropastili i ono sto je valjalo
-ne pise majstoru na celu dal ima znanje i iskustvo ili ne , das mu da radi pa kako imas srece
-te iste gevinde bi mu i neki majstor rezao (zasto da se prvo ne raspita na forumu kako se to radi kojim postupcima i da li je uopste pametno sto je decko i uradio nadam se da se do sada predomislio )i uzeo 100e za to
e sada da ja tebe pitam ,a zasto ???
zasto bi neki majstor isao da zajebe klinca koji veze sa vezom nema , ako je pre svega posten coven odgovorice ga od toga , al ruku na srce malo ih je ! , samo da mazne neku lovu i da isfusari ... eto zasto auto stoji , zbog postenih ljudi na nemanje ... i onda posle dodje neka ekipa sa foruma i napise mu za auto da je nekretnina , pa brate aj malo smisla ...
i tako sada mozemo kao i u 99% tema da se prepucavamo ja upravu , vi upravu itd... a poentu prvog posta i naslova teme da zaobidjemo , nisamo mi krivi kinezi su ...