ja vozim od marta prošle godine, hteo sam da ih prodam pa vratim na jedan dan obične sijalice, i čim je pala noć odmah sam odustao od prodaje i vratio projektore.
Na kojem god autu da ih montiraš ne gubiš mogućnost štelovanja farova, jedino je pitanje da li mogu da stanu u određene farove zbog veličine, dužina projektora je 10,5cm plus onad deo što izlazi nazad koji se šrafi umesto sijalice, i računaj da imaš još najmanje 1cm do stakla slobodno zbog el. štelovanja farova, ja sam morao da proširim rupu u faru da bi povukao projektor unazad jer mi je udarao u staklo i plus sam morao da stavim još jednu gumu između stakla i fara da bi mogao projektor da stane. Ne znam kakav je fa kod mk4.
U projektor idu H1 sijalice, u principu imaš samo kratko, a dugo dobijaš tako što klapna podigne snop više, ali intenzitet svetla ostaje isti, nije komplikovano povezati, možeš i sam, jedino kod tebe može biti problem kako razlepiti i ponovo spojiti far i staklo fara.
edit: što se otvaranja farova na mk4 tiče pogledaj temu od člana @guluaz on je otvarao sam na svom autu.