e ovako posto nisam dobro bio otvorio temu,tj naslov mi nije bio pravilan admini su mi je obrisali,postujem.Nov sam na forumu i trudicu se da sad ispostujem sve..
e ovako imam golf 3 1997 god 75ks 55 kw 1600cm3 benzinac
problem je u tome kad nevozim auto dan ili dva i kad ga upalim vuce kao luud..posle nekog vremena kad se zagreje motor u voznji auto je mrtvav,neprima gas uopste a i broj obrtaja mi je jako veliki za tu brzinu na primer
vozim ga oko 90-100km/h (to mu je i max. brzina

)broj obrtaja je oko 4000...imam utisak da bi me i peglica zaobisla...radio je kao traktor

odem kod majstora kazem mu problem on mi kaze hidropodizaci,kupim nove hidropodizace u nadi da je majstor upravu...nista,samo malo ali malo bolji zvuk...promenim kablove,svecice,vodenu pupmu,servo pumpu,zupcaste,spanere ma komplet sve (neki delovi nemaju veze sa problemom ali samo da ih navedem)ulozio sam preko 500e i dalje niss mrtav auto

takodje sam citao po forumima da je moguce i zbog katalizatora,odem kod majstora odcece ga navari drugu cev nista...
pa ako je neko imao slican problem sa ovim bio bi mu veoma zahvalan na pomoci...
hvala unapred....
pozzz

)