momci ja imam dozvolu od 2008 godine , za sve vreme do sada sam se nagledao svakakvih stvari , 2 puta me je spasilo samo znanje i pribranost , prvi put me je spasilo na autoputu kod genexa kada je jedan lik izleteo iz kolone vozila dok sam se ja kretao drugom trakom oko 80 km/h da nisam bio pribran , sigurno bismo izginuli obojica , a drugi put kada je mladi vozac sistavac proleteo na crveno svetlo na velikoj raskrsnici u ulici Tosin Bunar u BG-u , ali to opet ne znaci da sam ja vrhunski vozac , meni je tata lepo rekao : " Ti sine vodi racuna da ti ne pogresis , niko nece namerno da razlupa svoj auto i nikad nemoj biti siguran u sebe " , ali ja sam moj auto dobio tek posle godinu dana , a ne kao neki sto dobiju auto pre dozvole , ja kada sam dobio vozacku dozvolu , morao sam prvo da vozim tatu na more , da on bude siguran da ja znam da vozim , da bi mi ponekad dao auto , meni je vozacki ispit bio kod tate , 572 km , preko ibarske magistrale , kroz kanjon morace do Tivta u CG i nazad , tako da samo pamet u glavu , 10 min gore dole nije bitno , bolje 10 min kasnije nego ne stici uopste ... Moj savet mladim vozacima , samo skinite cigle sa gasa i budite strpljivi ... i bolje pare sto cete platiti kaznu da sipate u rezervoar ili da izvedete devojku i da izbegnete bodove i sve ...