Moras prvo izmeriti kompresiju pa tek onda mozes odluciti sta ces.Ako je kompresija bas,bas losa,nece preci dosta km.Stavljas ti nove karike,i da su klipovi extra,opet cilindar zeva na sve strane,stigle ga godine i pola mil.kilometara ako ne i vise. Dizel na 350 hilj km pali extra ako je iole odrzavan. Ja sam kupio motor 1.6td-ic 2009 godine sa 320.000km,motor extra.prva zima,na par stepeni,palio sam ga bez grejaca,koliko puta samo za opkladu. Prosle godine,kad je bilo -20,bivsa zena kaze da je upalio bez ikakvog problema posle 3 godine akanja i brdo kilometara.Sad zamisli koliko je tvoj motor presao kad nece da pali a jos nije minus opalio kako treba.Sad,mozda imas srece,pa nije cilindar mnogo los,pa ces preci tako 15 hilj. Ali moras izmeriti kompresiju,mozda nije ona problem. Moze i bos pumpa da bude,mozda zajebava relej od grejaca pa nepusta struju kako treba.Jel si vadio grejace i jer si proverio kako rade i dal ok greju?Kako ti radi el ventil na pumpi,mozda te zeza struja,cas radi-cas ne.Ima tu par stvari da se proveri dok dodje do karicenja,samo treba da imas iskrenog mehanicara.