E ovako, od kad sam uzeo golfa slabo mi greje, raspitivo sam se malo sta moze da bude i vidim ono za klapne, da treba da se zamene sundjeri, bio sam ubedjen da je to razlog. Kad sam zameniosundjere, probam auto, greje fino, cim malo digne tamperaturu pa dok ne dodje do radne. E kad dodje do radne onda prestaje da greje. Kada stoji u mestu, u 1 brzini kreje nakako, ali kada ga vozim 80, bez ventilatora jako slabo, tek se mala razlika oseti kad menjam vruce-hladno, a da ne govorim kako tek bude kad upalim i ventilator. Posle kad sam vratio film, setim se da je i pre tako radio, da nije grejo kad dostigne radnu. Kontam da se desi to da veliki protok vazduha ohladi mali hladnjak, ali to samo kad je termostat otvoren. Ne znam sta tacno moze biti razlog, ali jedna stvar me buni, a to je ovo:

Na drugim golfovima sto sam gledao po netu, s istim motorom, nema ovog premoscavalja vode pre nego sto dodje do hladnjaka, nego direktno idu creva. Sad meni treba neko da mi kaze da li to tako treba , pa je razlog nesto drugo, ili bi trebalo to da skinem i spojim direktno?
Hvala