ne obilazim ja nikog, ne znam kada sam se dogovarao sa kruskom da se trkamo pa ga zaobilazim? ne shvatam poentu tvoje price,sta iz tebe izlazi,zavist ili nesto trece? niti se hvalim da li sam oprao nekoga,vec sam reko da je sve dogovoreno

i pekar je pravio auto za svaki dan,ne za vikend auto,a sto se tice kruske,od mene respekt,i ako se bude ukazala prilika,sigurno ce mo se probati,ne bezim od toga,i ne znam gde si uopste to procitao da sam napisao,vec sam reko da moze sa letecim startom, za vagen fest sam reko usled cega ne dolazim,da je to zbog posla a ne izbegavanja nekog,i ne okreci ponovo moje reci

salim se malo,a bobanov g60 nemam pojma koliko ima konja,ali znam da ga je gedora pre toga radeo,mozes prelistati kod bobana u temi da se informises

gibanica nije najbolja u zemlji, ali moze da prodje

zaboravih sto se razlike tice, gde si ti video majke ti istu razliku? sa bobanom kad je bila proba,kad smo krenuli non stop sam odlazio od njega,od 160 pa na dalje sam jos vise odlazio i pravio vecu razliku, to neka i on sam kaze, a sa BMW-om kad smo krenuli,povuko sam brze od njega,ali on mi je bio na vratima do 180 i ni jednog momenta nije bila ista razlika kao sa bobanom,malo se bolje informisi sledecg puta, i zaboravih,pitaj te moje sugradjane posto sve znaju, sta je bilo sa startom iz mesta sa BMW-om. i ko je gume zapalio

izvini djomla druze na Off-u, nisam mogo odoleti

ali obecavam, necu vise,javljam se cim budes zavrsio poso,i navijam da to bude

posle