Problem je sledece prirode pa da krenem od pocetka...inace auto je Passat b5 2000. ahu motor 66kw
Posto nisam bio u mogucnosti da teram auto kod mog majstora jer je isti zapalio preko grane,bio sam prinudjen da ga negde popravim,elem u pitanju su bile kocnice , diskovi i manzetne za hk zglob,sve je to lepo i kvalitetno uradjeno auto klizi,ali ne budem lenj i pola sata posto sam preuzeo auto otvorim haubu,tu na sta prvo naletim je poklopac motora,one dve plastike sto pokrivaju srafove su isparile,ajde kazem nisu se setili da vrate povucem malo poklopac on mi ostane u ruci,odvaljeni oni tzv mali amortizercici za plastiku,sto pise tdi i ima znak vw,nadam seda ste merazumeli...sad meni nije jasno dal me nisu izvacarili za jos neki deo sa motora... Kad malo bolje razmislim oni su menjali manzetne,diskove i kocnice,sto bi otvarali haubu... taj deo mi malo sumnjiv...
Em sto sam se nervirao jer su zvog toga sto je gazda narucio i pogresne diskove i manzetne morao da ostavim auto celu noc kod njih,em sad i ova sumnja ... Vec sam bio kod gazde,on mi kaze,nacicu ti novu tu plastiku ne sekiraj se... sad cekam ponedeljak pa cu da idem kod njih opet jer su kobajagi zaboravili i da kompjuterski poniste onaj pokazivac za istrosene kocnice sto zasvetli na tabli,kao dali nekom kabal za wag vozila... neznam sta da mislim........