Dakle imam velikih problema ovih par dana unazad,odlucio sam da ubacim plin kod sebe u dvojci motor je 1.8 obican,dakle kupio sam plin polovan majstor je ubacio sve i javljaju se sledeci problemi,auto na benzin nece ni da cuje da upali,pumpa gura,ima benzina nece da upali,ustanovili smo da prekidac zeza kad se prebaci na benzin,vratimo sve kao da ne postoji plin,opet nece da upali,probamo na plin upali ima ler,cim dobije gas ugusi se,cuje se ono vaaaa i oce da se ugasi,u voznji se takodje gusi,ne mogu ni biciklistu da obidjem,ima naravno fabricki filter za vazduh,cim zapusimo crevo za vazduh normalno radi,a ne mozemo da provalimo gde vuce fals vazduh,naravno sve membrane i filteri su promenjeni sto se tice plina,a sto se tice benzina sve je radilo kako treba.Jedan od najvecih problema sto mi je majstor dobar ortak,a ni sami ne znamo sta se desava,sto se tice plina vec je dva puta otvorio sve ocistio vratio na mesto,i opet sve isto,proverili smo i dal na crevu ima dobar pritisak sve je ok sto se toga tice,sumnjam u monopoint e sad sta se tu desava stvarno ne znam,sto je najgore auto mi je bas potreban ovih dana,tako da mi je svaka pomoc dobrodosla.