Autor Tema: dajete li kome svoje auto?  (Pročitano 26855 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže golfo

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 3 tdi,Polo 9N 1.4 tdi
Odg: dajete li kome svoje auto?
« Odgovor #120 poslato: Avgust 16, 2012, 11:55:43 posle podne »
Davao ili ne davao opet ga rdja jede,a svako ima pravo na svoje misljenje jer misljenja su kao dupeta svako ima svoje.

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #121 poslato: Avgust 17, 2012, 12:10:22 pre podne »
Brate GT, da ti se ispovedam koliki sam ja drug.
Prosle godine u februaru kupim Golfa 5 GTi-a Pirelija,platim sve ukupno negde 24.000$. Posle mesec dana pocne dsg da drka a auto 42.000km , aj nema veze.
Maj mesec,ja na neki sastanak pa posle do nekih prijatelja na fuka. Dodjem zadnji i naravno stanem na kapiju a dvoriste puno kola. posle pola sata,dodje drugar neznajuci da je moj auto i pita ciji je crni golf,da se pomeri da izadje sa njegovim da ode da kupi cigare-vozi lik Q7 novog. Ja bacim kljuceve i kazem pici da nepomeram. lik je izasao na ulicu,na drugom semafori pijani majmun proleti kroz crveno i zabode golfa u zadnju levu stranu,zarotira ga i navuce prednju levu na ivicnjak od pola metra. Izlete svi air begovi,sjebe dve felne,limarski i trapovi sleve strane,sve polomljeno. Nisam decku rekao A a kamoli nesto drugo. Moglo je i meni da se desi.
Bio je osiguran 100% , bar sam to pametno odradio.

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #122 poslato: Avgust 17, 2012, 12:49:59 pre podne »
Par dana necu biti u gradu pa ako neko hoce da se vozi sa vetrom u kosi, nek svrati po kljuc     lollol lollol

Opustite se ljudi , jadna vasa deca , bice ono tata da li mogu da uzmem aut.. NE ko iz topa. 
Golf 1 Cabriolet

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #123 poslato: Avgust 17, 2012, 12:58:54 pre podne »
Par dana necu biti u gradu pa ako neko hoce da se vozi sa vetrom u kosi, nek svrati po kljuc     lollol lollol

Opustite se ljudi , jadna vasa deca , bice ono tata da li mogu da uzmem aut.. NE ko iz topa. 
Cuj iz topa. Ima bude MRS , haha

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #124 poslato: Avgust 17, 2012, 01:03:10 pre podne »
Ja imam dva najbolja ortaka i oni su vozili moja kola,u njih imam poverenja i dao bih im auto bilo kad.Mozda je jos dvoje troje ortaka vozilo i to je to.Imam jos gomilu ortaka,ali posto je vecina ljubomorna na moja kola mogu samo da ih gledaju.Neki su par puta pokusali nesto namerno da mi sjebu,nije se dobro zavrsilo...Kada buh video da mi neko grebe kola ili tako nesto odma lomim ruke i sutiram,koliko god to vama bolesno izgledalo,ali tako je.Imam i metalnu stanglu u kolima za te svrhe.Kada je nekome nesto potrebno JA GA ODVEZEM tako da sam na taj nacin resio taj problem.
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #125 poslato: Avgust 17, 2012, 01:06:50 pre podne »
Ma koja zena i deca ima da im kupim kola i nek voze,moja mogu samo da sanjaju  biggrin!Jednom sam devojci dao da upali Scirocca,upalila je i drzala kljuc.Anlaser vristi,puca bendiks,ja vicem PUSTI ona STA?!!! i to je trajalo 10-15 sekundi,znaci strasno....sad imam fobiju.....kad se setim najezim se
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2012, 06:53:00 posle podne od strane vladairon »
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #126 poslato: Avgust 17, 2012, 01:08:37 pre podne »
 pop1  skim se ti druzis .....  Koliko vidim po temama tebi automobili vise stoje nego sto ih vozis, kad budes vozio bice prilike i da das nekome da vozi i ucinis dobro delo..
Golf 1 Cabriolet

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #127 poslato: Avgust 17, 2012, 01:29:00 pre podne »
Jbg ne mogu svi da ti budu dobri prijatelji,uvek se nadje kreten da te izjebe,tako je uvek bilo i bice.Stoje kada sam u Beogradu jbg.....preko leta ne stoje.
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #128 poslato: Avgust 17, 2012, 03:52:34 posle podne »
Evo zasto ja rijetko dajem moje auto jedan moj dobar drug mislim ja sam ga tako smatrao pozajmim mu passata oce c'oek da ebe ajde neka ga kad mi je vratio auto sedista haos da vam ne ovjesnjavam mislim da znate od cega su prljava i ja puknem 40e da mi to operu i sredu nije mi se ni zahvalio(na pozajmicu auta) a ne izvinuo ili ponudio da ocisti aj nema veze prije par dana uzmem ja nesto njegovu trojku da nesto zavrsim i vracam mu je nepunih 5 min kako sam stao iza njegovog traktora nisam znao da trojka kad je gasis treba da sacekas par sec da se ugasi ja iz neznanja obrnem kljuc izvadim ga iz brave i izletim iz auta auto krene i udari traktora u gumu slomi se samo zmigavac u branik sad ja ocekujem da kaze aj nema veze koga ebe kad on zavika zaskaka iz ove sekunde da si mi kupio novi zmigavac poce da kuka ja odem peske nekih 4-5 km kupim mu zmigavac namontoram on jos ljut krenem kuci nije ni pokuso da me ponudi da me poveze nego jos ljut e tu sam stavio tacku na njega i da cu nekem dat auto ma makar kostalo 100 ili 100000 eura, a evo znam ga vise od 12-13 god

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #129 poslato: Avgust 17, 2012, 04:05:24 posle podne »
Limited Daj mu ti opet da  sex ali mu drugi put dovezi kolica pa neka gura i  sex

Van mreže Limited

• Master Member
« Odgovor #130 poslato: Avgust 17, 2012, 04:09:06 posle podne »
ih on je samnom zavrsio neulazi on u moje auto stavljena je tacka.
mali je broj ljudi koji su vozili moj auto bas iz slicnih razloga

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #131 poslato: Avgust 17, 2012, 04:20:18 posle podne »
To je tvoja krivica sto nisi odreagovao kad si vec video ali odreagujes drugarski brate. Das mu kljuceve i lepo kazes da ocisti svinjac sto je napravio,sta je problem. Ja jeste da dajem auto,nije problem ali higijena je druga stvar,prazne flase,kikiriki-semenke po podu i te stvari,to nije ljudski i te stvari nepodnosim organski. E bas zbog te nezahvalnosti,ja sam 'banovao' dosta drugara i nije mi bilo zao a znao sam ih po 5-10 godina.
Kad ti je vec srao,sto mu nisi rekao za sedista,ko ga jebe,cisto da vidis sta ce ti reci i po tome zakljucis kakav je drug.

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #132 poslato: Avgust 17, 2012, 08:11:24 posle podne »
Aaaa,Miljane,ne bi pomogo prijatelja brata,ako bi mu se ukazala prilika da nešto povede u šumicu. Ne valja ti to! To ti je grijeh!

Van mreže Limited

• Master Member
« Odgovor #133 poslato: Avgust 17, 2012, 08:17:01 posle podne »
Nisam mu reko zbog oca i majke koji su bili u blizini i ja mislim da sam odlico odregovao a da nismo bili u blizini njegove kuce bilo bi svasta ali zato je dobio sto ti kazes Ban za celi zivot
a evo jos jedan primer jedan moj komsija i ujedno i dobar drug poznajemo se od malena zajedno smo rasli i pozajmi on mene auto i ja ga ostavim ispred njegove kuce al kako sam ga ostavio da radi u ler digo sam rucnu i auto je bilo izbaceno iz brzine auto krene i udari u zid steta 400e nije dao da platim ni centa sve je sam sredio nikad mi nista nije reko al zato da mi trazi auto da ide na put oko sveta dobija kljuceve i to ja posujem malo je takvih drugova i prijetelja

Van mreže LEMI

• Youngtimer
  • VW Klub Prijatelj
  • Master Member
  • KORREKT
« Odgovor #134 poslato: Avgust 17, 2012, 08:27:26 posle podne »
Ljudi, pa znate valjda ono da vam auto najlepse izgleda kad ga neko drugi vozi:)

Van mreže Aco84

• VW Početnik
  • Auto: Jetta 1.6 TNG
« Odgovor #135 poslato: Avgust 17, 2012, 08:55:11 posle podne »
Ja sam mog najboljeg ortaka sa kojim se znam vec dvadesetak godina taksirao pola mog vozackog staza dok nije kupio svoj auto. Uzimao sam auto da matori ne zna i ne primeti i i sli da se vozamo, da jurimo cice i svasta nesto.

I on mene isto tako kad ja nisam imao auto. Ali cim sam kupio licno svoj auto, seda lik unutra i bez blama krene da drka po tasteru za spustanje prozora, sto mi je nepojmljivo. Aj da malo dete to radi pa u redu nego magarac od 20 i kusur godina.

Samo sam mu rekoa da ce ostati bez ruke ako ponovi to jos jednom  bicedobro

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #136 poslato: Avgust 17, 2012, 10:55:24 posle podne »
Limited , ti si zajeban samo kad parkiras koliko ja vidim.  blink Ti brate one klocne da blokiras tockove i nema frke.  biggrin
Mogao bi ja ovde par strana da ispisem za te stvari. Ja dam drugaru auto da ode do grada,vrati auto uvece i ja vidim da je dal migavac ili far pukao,nesecam se bas , pitam gde je zakacio u zezanju a on meni -tako je bilo- , ja kazem aaaaa,ok da,da bilo je. To je bezobrazno i rekao sam mu da je konjina zato sto laze,ban i zdravo.Dan danas nepricamo nesto a bilo je pre skoro 10 godina.Kad se sretnemo kaze , jos si ljut. Nisam ljut sto si udario auto,ljut sam sto si mi drug,sto me gledas u oci i lazes.
Tesko dajem motor naprimer , ne zbog grebanja ili izivljavanja nego necu pred nekim roditeljima da se izjasnjavam sto im je dete pod zemljom a bilo je bas zajebano par puta. Dam motor,padnu i razvale se pa mene posle ribaju i pljuju roditelji , za motor zajebi, kupi pa se vozi.

Van mreže Limited

• Master Member
« Odgovor #137 poslato: Avgust 17, 2012, 11:02:20 posle podne »
Limited , ti si zajeban samo kad parkiras koliko ja vidim.  blink Ti brate one klocne da blokiras tockove i nema frke. 
lollol biggrin

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #138 poslato: Avgust 17, 2012, 11:16:16 posle podne »
Pa desi se svakom ali tebi dva puta na istu foru,tu vec smrdi nesto.  lollol

Van mreže Limited

• Master Member