Autor Tema: dajete li kome svoje auto?  (Pročitano 26736 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže travelman

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
Odg: dajete li kome svoje auto?
« Odgovor #100 poslato: Avgust 16, 2012, 04:10:25 posle podne »
Ja bi mog rado dao pojedincima sa foruma, pa neka ga provozaju jedan krug.
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže GomY

• Sr. Member
  • Auto: Bus Plus
« Odgovor #101 poslato: Avgust 16, 2012, 04:38:06 posle podne »
i ja prvi lickam i mickam auto, sredjujem, i sve to, ali ga ne dizem u nebo, kao da je ne znam ni ja sta, a ne neka konzerva. i nebitno je jesam li ga ja kupio il mi je neko drugi. a pomenuo sam visoku cijenu, jer se vi zalite da ne dajete svoje auto, jer ce neko da ga sjebe, a svi voze neka "jeftina" auta. pa ljudi ne vozite BMW X6, AUDI S8 i tako neka skupa pa da ne mozete da kupite dijelove il nesto ako se sjebe. a da vozite i imate tolike pare, jos vise bi vas bolio k***c za njega.  ne kazem, ni meni ne bi bilo drago da mi sad neko izjebe auto, kakvo god da je, al opet, jebe mi se za njega, mnogo su mi bitniji ljudi od pisljivog auta. jesam i ja zaljubljenik u auta i neizivljen, ali opet sam toliko svjestan da ne treba auto da dizem iznad svih. a isto i da ga sjebem ja, i da ga sjebe neko drugi, jebana mu je majka te jebana. druga je stvar, sto kazete, kad vam je sredjeno auto i samo ga vi vozite pa mozete da sjednete u njega u pola dana i pola noci i da krenete na put, za to svaka cast. ali nista ni tom autu nece biti ako ga vi pozajmite drugu, prijatelju, ili nekome kome je potrebno. pa nije to taxi ili sluzbeno auto pa da se u njemu svi redom mijenjaju, pa da mu se jebe majka. izvinjavam se sto psujem, ali ne znam ljudi kako mozete da kazete nekome "ne dam ti auto" a njemu nesto treba, nema svoje??? da vam je auto toliko bitno. i normalno da gubi vrijednost auto. evo ja prvi vozim pisljivog golfa 3. pa da je najprepucaniji na svijetu, i ja sad treba da ga dizem u nebo, ko da to nije golf 3 nego ferrari, a ustvari on ne vrijedi nista. a neko je pomenuo i pusenje u autu. ja ne kazem nekome nemoj, nego fino kazem da se ne pusi u autu i ako nije toliko hitno, bilo bi dobro da ne zapali, a ako jeste, nek otvori prozor, jebe mi se, ja cu se suzdrzati za tu jednu pisljivu cigaru. jeste, smeta mi dim, ali mogu da se suzdrzim.

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #102 poslato: Avgust 16, 2012, 04:50:08 posle podne »
...Brate,ti si bolesnik jer ne das da se pusi u kolima,sta ti smeta cigara? Aaaa,nije lepo kad ti neko kaze?! Imas pravo na svoje misljenje,ali ako si dosao da se vredjas,onda lepo nastavi sa citanjem i gledanjem a ne pisanjem! I procitao si jedan komentar,a komentare ljudi koji su lepo objasnili zasto ne daju kola ti je bilo "muka da citas"?!...

brate izvini ako sam te uvrijedio, ili bilo koga drugog na forumu. vec sam se unaprijed izvinio. i nisam dosao da vrijedjam nikoga niti da se svadjam. naravno, svako ima svoje misljenje. i ja sam zaludjenik za autima i sredjujem i sve to, skoro isto kao i vi koji ste malo duze u tome. ali opet sam svjestan, da to auto nije nista toliko posebno, da mora da bude iznad svih ljudi. ne daj boze nikome, al naleti ti pijana budala, odvali ti ga kamioncinom, napravi poklopac za sahtu od njega. i jel sad neko treba da se ubije zbog toga?? shvatam ja da danas malo ljudi ima para za dobro auto, i da svi mi volimo da nasi krsevi bolje izgledaju i da budu sredjeniji, da bi dostigli nesto i sve pare u to ulazemo. i ja to isto radim. ali to radim i zato sto to volim, jer mi prija da sredjujem nesto oko auta da petljam nesto, i da bi nesto postigao, kao da bude nesto bolji. al opet on ostaje golf 3 pa kakav god da je. jel mislis da bi mi svi, koji vozimo "krseve" isto to radili i toliko petljali da vozimo neka dobra auta i da imamo pare da ih kupimo. ja licno ne bi. prvo sto nema sta da se radi na njemu. u redu je, stavis felnice dobre, ubacis unutra neku ekrancinu i to je to. a drugo, da imamo pare za tako dobra auta, da mozemo da ih priustimo, ne bi ih dizali u nebo toliko koliko dizemo ova sad. mislim jebem i ja glavu sad, al sta da se radi  bonk

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #103 poslato: Avgust 16, 2012, 05:12:19 posle podne »
...Sve ja to kuco moja razumem.Ja ne odbijem kad nekome treba,vozim te tu i tu,doci cu po tebe kad bude trebalo i kraj.Al da mi traze auto da bi otisli do Uzica koje je na 7 km od mene i taksi kosta 250 din??? Imam svadbu 1 septembra gde sam barjaktar i naravno ne mogu voziti ja.Zato ce ici brat sa mnom i on voziti golfa,a to ce mu inace biti drugi put da je seo za volan mog auta,dao sam mu da ga doveze iz grada pre neko vece,cisto da mi se navikao malo na auto zbog te svadbe.On ima svoj auto i ne trazi mi golfa uopste,a mogao je do sad  300 puta da ga trazi od kako sam ga kupio.I ja dok sam vozio i odrzavao kadeta koji je sad kod njega,zove stric kaze spasavaj,moram cerci da oteram torbe sa stvarima u BG,krece na fax.Nema problema,hitno je coveku,kome cu ako njemu necu.Za takve stvari hocu da ucinim,naravno 2-3 ljudi.Ali bas zato sto sam ja vodio racuna o njemu,mogao je sutra ujutru da krene za BG bez ikakve pripreme.A i kad sam vec kod kadeta,od kad je ostao kod brata,strasno je se ofucao,cak je i moja devojka prokomentarisala koju to ne zanima nikako.On decko moler,krne merdevine,cetke,valjke,jupol,krec,sedista izlomljena,plastike krcaju,... Tu najbolje vidim razliku izmedju mog odrzavanja i drugih...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #104 poslato: Avgust 16, 2012, 05:45:38 posle podne »
razumijem ja tebe. Ne vrijedjam ja nikoga ovde i ne kazem da treba dati auto stalno. Ali opet ako nekome zatreba nesto rado dam. I vise volim da dam auto, da se odveze sam, nego da ja glumim taxistu i ja da vozim. U redu, vi ste svi stariji od mene, svi imate licno svoje auto, dok ja vozim calovo (koje on nikad ne vozi, i jebe mu se za njega jer ima svoje), i svi vi zaradjujete pare i ulazete u njega, zato ga i toliko cijenite i trud koji je ulozen u njega, a ja ipak ne toliko, jer za mene nije neki auto. Ali isto toliko i ja volim da petljam oko njega kao i svi vi i po citav dan ispod njega da provedem. Ne bi bio na ovom forumu, da me to ne zanima. A Boze zdravlja kad kupim uskoro tamo auto, uclanicu se i u klub pa da se druzimo. Malo sam skrenuo sa tebe, al se sad zaustavljam. A tebi sad burazer da trazi auto, da ode nedje sa djevojkom/zenom, na veceru, nesto, da ne ide sa krsem njegovim, ti mu ne bi dao? Pa nece i tada krec i valjak u njemu nositi :D

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #105 poslato: Avgust 16, 2012, 05:56:58 posle podne »
GomY Obrati pažnju kad neko uzme tuđ auto kako vozi i kad vozi svoje. Nebo i zemlja.
 2-3 osobe mogu da zadovolje kriterijume za čuvanje auta od mog okruženja. Takav način vožnje je "uslovni refleks" nije moje ko ga jebe.

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #106 poslato: Avgust 16, 2012, 06:09:58 posle podne »
ti ljudi sto to rade, su losi ljudi, za mene. Uzme tudje da ga jebe, a svoje cuva vise nego sebe. Znam takve ljude, sa takvima se i ne druzim, pa im i ne dam kola. Ali drustvu kome dam svoj auto, znaju kolko ga ja cuvam, pa ga oni cuvaju vise nego ja. Isto kao i  ja i ti, i vjerovatno mnogi ovde koji cuvamo svoje auto, mi cuvamo isto tako i tudje, vise nego oni sami. I takvim ljudima treba dati. A naravno da je u redu, da kad znate da je neko smece da voli namjerno da jebe tudje auto da takvim ne treba dati. Takvim cak ni ka ne bi dao auto. Ali ako je neko normalan i dobar pa i da se desi nesto, ne daj boze, nema veze nije mu namjerno sjebao nesto.

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #107 poslato: Avgust 16, 2012, 07:08:12 posle podne »
@Gomy normalno da cu auto da dam ako je neshto bash hitno, ali da sam auto nekom chisto da se izhivljava, to necu nikad. :). Dao sam jednom liku shto sam sa njim ishao u Grchku proshle godine, ja sam isho sa drugim tj.sa caletov autom, a on je isho sa mojim, chovek nije imao auto da ide na more,i dao sam mu moj auto bez razmishljanja, jer znam da je normalan chovek, i da se vozi normalno.   mahac
Dao bi i ja nekim ljudima sa foruma, za koje mislim da su normalni. biggrin biggrin

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #108 poslato: Avgust 16, 2012, 08:39:22 posle podne »
@dusane, pa ko je lud da da auto nekome da se izivljava, to niko ne da, naravno. nego ima ljudi koji nikako ne daju auto. mislim i ja sam coban ispao sto sam komentarisao to sto oni ne daju, ja im se svima izvinjavam ako sam ih uvrijedio. samo mi je bilo normalno dati nekome auto, ako mu je potreban. izvinjavam se, dosadih i Bogu i ljudima sa ovim mojim postovima  lollol

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #109 poslato: Avgust 16, 2012, 08:52:50 posle podne »
Znaci, najezim se i odma bih ujedao kad mi kazu auto gubi na vrijednosti svaki dan, il jos jaca bomba je, dzabe ulazes u njega kad ga neces moci prodati koliko vrijedi. . . Pa bre ljudi jeste li vi normalni. .? Pa ne sredjujem ja kola za druge, pa ne gledam na svaku stvar u zivotu hoce li mi se novcano isplatiti, pa nije sve u novcu majka mu stara. . . Jednostavno , ja te ljude ne mogu da shvatim, kao ni oni mozda mene. . . Il kad mi kazu , do sad si mogao voziti golfa peticu, uh. . Danas poliram rubove, sjutra cu da pakujem gume, preksjutra cu da mu cistim klapnu gasa, neki drugi dan cu malo da mu prebrisem prasinu u motoru, pa cu da ga usisam iako nema sta da se usisa, opet cu da mu skinem luftere da ocistim prasinu iz tunela koje nema, ponovo cu da mu mlijekom namazem tablu jer mislim da nisam dobro namazao prije 3 dana. . ., i sta, tako ja provodim dan, tako se zanimam, to volim. .  I ne dam auto da mi se vozi. . . , i dalje. .  biggrin

Gomy. . . *Druze brano, neka je ta Skoda takva kakva je, ona je moja. . . *

EDIT, . I samo jos ona stvar, nisi ti kupio auto nego ono tebe. . . Nije tacno, ja sam kupio auto, radio sam ko konj i kupio sam ga da ga vozim i pazim, odrzavam i da dok je kod mene bude najbolji sto moze, . . . . Treba li da ga lomim i dajem drugima da ga lome, samo da bih dokazao da ono nije kupilo mene. . . ?

@GT Slazem se sa svime sto si rekao!!!!Naravno da bih i ja dao clanovima kluba da provozaju moj auto,ali bez akanja i izivljavanja kao sto bi i ja njihov provozao.
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #110 poslato: Avgust 16, 2012, 08:54:38 posle podne »
Gomy druze izvini ako sam bio malo neprijatan,ali kad su kola u pitanju uvek padam u vatru  bonk.Razumem da imas drugaciji stav i postujem to,a i ti probaj nas da razumes  clap!
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #111 poslato: Avgust 16, 2012, 09:07:48 posle podne »
Nismo se razumeli Gomy... Ali sad se razumemo, to je bitno.  biggrin  beer

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #112 poslato: Avgust 16, 2012, 09:21:29 posle podne »
GomY Slažem se sa tobom da treba da daš auto i u gornjem postu sam rekao ali u ograničenim količinama i ograničenom krugu ljudi.

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #113 poslato: Avgust 16, 2012, 09:51:52 posle podne »
opusteno ljudi, ja nisam htio da se svadjam, ali sam malo cobanski reagovao  bonk tako da se izvinjavam, i naravno da se ja ne ljutim, nema razloga, svi imamo svoje misljenje. mada sam ja na pocetku skontao da vi uopste ne date svoje auto. sad smo se razumjeli. ni ja ne dam da mi neko jebe auto namjerno i da ga drnda nesto. izvinite jos jednom ako se neko uvrijedio  biggrin  beer

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #114 poslato: Avgust 16, 2012, 09:56:27 posle podne »
 ;) Nema ljutnje svi se mi na ovaj ili onaj način izražavamo glavno je da smo se složili u mišljenjima.
Daj ali pazi kome davaš auto.

Van mreže GomY

• Sr. Member
« Odgovor #115 poslato: Avgust 16, 2012, 10:03:17 posle podne »
a naravno da pazim, mada necu ni da me budala vozi pa ni u mom autu  biggrin a za ovaj auto sto sad vozim, i ne brinem toliko, jer se vozi po PV po rupama, ne moze toliko da bude sredjeno. nadam se skorijoj kupovini auta u srbiji samo dok sredim fakultet, posto sam sad vise tamo, pa cu tamo da ga lickam i cuvam. pa se nadam tom druzenju na tim skupovima sto jedva cekam i vi iskusniji da me malo uputite  biggrin  beer

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #116 poslato: Avgust 16, 2012, 10:06:53 posle podne »
Sad sam vidio lokaciju  boodala. Nadam se da ćeš kupiti nešto dobro i da te sluzi mnogo kilometara

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #117 poslato: Avgust 16, 2012, 11:07:28 posle podne »
Odgovori ovde odose u 3 lepe. prve dve strane svi su se izjasnili da nedaju nikome auto ili samo uz njihovo prisustvo ili mozda njima dvoje.
Imam jedno pitanje za sve sto su dali odgovor! Koliko vi drugova imate,ili ti dobrih prijatelja,cisto me interesuje???
Kako tom istom drugu/prijatelju 'dobrom' mozes da kazes nedam ti auto ili neki glupi izgovor.To znaci da auto vise cenite od dobrih drugara - koliko ja vidim po datim odgovorima.
Dodje sad Mily naprimer -posto mi je drugar i pita za auto i ja kazem 'nemoze',mene bi bilo jadno da kazem tako jer ga smatram za drugara,kao i njih koliko hoces,to je za mene neshvatljivo.Dal mu treba auto da ode kupiti nesto,da izadje sa ribom,ma do mora da ode itd,drug mi je,kako da kazem ne.
Mily zna dosta mojih drugara,moze i sam da napise kako je.Nema daj da probam,samo sedne i gas.
Iste te drugare da okrenem u bilo koje doba dana i noci,da sam ostao 200-300km od njih u kvaru itd,znam da ce doci,nema da ga molim i kad me pita za auto da kazem ne,malo tesko.
Kad sam rekao da dajem auto svakome,to se odnosi na drugare.Kako mozes da imas 1 ili 2 drugara pa samo si njima dao,smesno za mene.
Sva kola koja sam imao a bilo ih je vala dosta,sve sam kupio sam,radio i zaradio,preko dana u servisu ili otpadu a nocu u mojoj garazi,radio generalne itd,da bi skupio kintu za auto,motor itd. Uvek sam davao i davacu jer ako nemam poverenja u drugove,onda mi drugovi i netrebaju niti sam ih zasluzio.

Svako ima svoje misljenje-stav ili kako vec ocete , nema potrebe da se natezemo oko toga.

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #118 poslato: Avgust 16, 2012, 11:28:00 posle podne »
Upravo tako.. mogli bi ovu temu i da zakljucamo jer ce ovako u nedogled  biggrin jednostavno svako ima svoj stav, misljenje i to je to.. ja se potpuno slazem sa piletom.. ne da bi mi bilo glupo nego nikad tako nesto nebi mogao da uradim... cuj nedam auto drugaru s'kojim se druzim... pravi drugari su mi uvek bili ispred gomile gvodzja... sredjivao sam automobile vise nego mnogi na forumu.. tacnije svaki auto koji sam uzeo sredjivao sam i mnogo su mi znacili pogotovo onaj plavo beli mk3.. tad sam bio klinac i u njega sam strovalio najvise love.. voleo sam taj auto vise nego ista... al drugarima sam uvek davao... da se provozaju pokazu ili shta vec.... cak sam dao drugaru da ide s'njim u LE da se kurci  biggrin al takodje su i meni ljudi davali.. prosle god mi se recimo jako islo na kopaonik a nisam imao auto... drugar koga i ne znam nesto mnogo.. ponudio mi je svoj a4 noviji u mrtvom fullu kao idi s'njim... milanilijin mi dao kompletne tockove sa zimskim gumama... svi smo zajedno kompletirali auto i to je to.. isao na skijanje proveo se ekstra vratio mu auto i hvala mu puno na tome...  (da ne govorim da mi je i rezervoar fullirao biggrin) naravno i ja sam njemu posle ;) ( i auto je bio neregistrovan  lollol )

al tome sluze prijatelji i drugari... a ne fazon.. neda mi mama ili ogulices mi felnu.... idi bre u pm i ti i tvoj auto i tvoja felna  angry2 angry2

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #119 poslato: Avgust 16, 2012, 11:39:43 posle podne »
Ja citavo vrijeme pricam jedno, a vi od toga izvrcete stvari. .. Nema veze, ja sam zavrsio. . . Nisam ja rekao da ne dam bas nikom autu, cak sam rekao da  su ga vozili oni koji su htjeli da vide kakav je golf, ali samo oni kojima vjerujem. . . 

A ti Pile  biggrin, brat moj, ti me uvijek bocnes, hehe, znaci, pravi drugovi, iskreni prijatelji mi nece ni traziti auto jer znaju koliko mi je to tesko. . .  biggrin Oce, da ga provozaju, al da odu na pijacu sa njim i sa curom u sumicu nece. . .