Znaci, najezim se i odma bih ujedao kad mi kazu auto gubi na vrijednosti svaki dan, il jos jaca bomba je, dzabe ulazes u njega kad ga neces moci prodati koliko vrijedi. . . Pa bre ljudi jeste li vi normalni. .? Pa ne sredjujem ja kola za druge, pa ne gledam na svaku stvar u zivotu hoce li mi se novcano isplatiti, pa nije sve u novcu majka mu stara. . . Jednostavno , ja te ljude ne mogu da shvatim, kao ni oni mozda mene. . . Il kad mi kazu , do sad si mogao voziti golfa peticu, uh. . Danas poliram rubove, sjutra cu da pakujem gume, preksjutra cu da mu cistim klapnu gasa, neki drugi dan cu malo da mu prebrisem prasinu u motoru, pa cu da ga usisam iako nema sta da se usisa, opet cu da mu skinem luftere da ocistim prasinu iz tunela koje nema, ponovo cu da mu mlijekom namazem tablu jer mislim da nisam dobro namazao prije 3 dana. . ., i sta, tako ja provodim dan, tako se zanimam, to volim. . I ne dam auto da mi se vozi. . . , i dalje. .

Gomy. . . *Druze brano, neka je ta Skoda takva kakva je, ona je moja. . . *
EDIT, . I samo jos ona stvar, nisi ti kupio auto nego ono tebe. . . Nije tacno, ja sam kupio auto, radio sam ko konj i kupio sam ga da ga vozim i pazim, odrzavam i da dok je kod mene bude najbolji sto moze, . . . . Treba li da ga lomim i dajem drugima da ga lome, samo da bih dokazao da ono nije kupilo mene. . . ?