Autor Tema: dajete li kome svoje auto?  (Pročitano 26829 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
Odg: dajete li kome svoje auto?
« Odgovor #80 poslato: Avgust 14, 2012, 07:19:16 posle podne »
ja dajem svakome. ko ga jebe. ako mu je zapisano da se razbije ili crkne desice se i kod mene.

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #81 poslato: Avgust 14, 2012, 07:21:25 posle podne »
A oce li se prije raspadnut onome kome ga das a ko  ne zna da vozi ili koji ga ne pazi ili tebi koji ga pazis i cuvas. . . ?

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #82 poslato: Avgust 14, 2012, 07:23:38 posle podne »
pa ne pazim ga ni ja nesto bog zna.
zato i vozim vw. sve sto crkne na trapu kosta mnogo manje nego za juga ili punta.
uradis ga jednom godisnje i 364 dana vozis i uzivas

Van mreže Darko80

• Master Member
  • Auto: Audi A3 LZ9Y
« Odgovor #83 poslato: Avgust 14, 2012, 07:44:30 posle podne »
hehe dao si i meni  bleh

Jeste, to sam zaboravio, ali i ja sam bio u kolima pa se ne racuna kao zvanicno davanje  biggrin

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #84 poslato: Avgust 15, 2012, 02:04:55 posle podne »
pa ne pazim ga ni ja nesto bog zna.
zato i vozim vw. sve sto crkne na trapu kosta mnogo manje nego za juga ili punta.
uradis ga jednom godisnje i 364 dana vozis i uzivas

Tako je!
A Miljan to ne vozi,no samo picani... biggrin

Van mreže GomY

• Sr. Member
  • Auto: Bus Plus
« Odgovor #85 poslato: Avgust 16, 2012, 01:21:21 pre podne »
Ma brate nek jase ko hoce,  vozi porodica, voze prijatelji, voze zene i devojke... Jasi svi smo nasi . Ja sam njega kupio a ne on mene. Voze nekad i ljudi koje ne znam a nisu pili ili su manje pili, posto mi koncentracija opada od gaziranog pica.

A to sa udesima , jbg desava se . To sam prebrinuo prvog dana kupovine , drugar je zakacio banderu kad se okretao. Posle par meseci je kum udario u klupu, i jos jedan drugar malo ogrebao vrata. Cak je moja devojka uspela da mi izgubi saobracajnu...

brate, svaka ti cast za komentar  tapsac prvi i jedini normalan komentar koji sam procitao, ostale mi je bilo muka da citam. jeste da nisam redovan da forumu (redovno sam ovde, citam i gledam, al mi mrsko da pisem) ali ovi ljudi koji kazu da ne daju kola, nek mi oproste jer su za mene pacenici. realno ovde na forumu mozda ima malo ljudi koji vozi auto koje kosta preko 15000e. a cak i oni kazu da bi dali svoje auto. ja vozim golfa 3, pisljivog, pa kolko god da je golf 3 prepucan, on je k***c od auta i nema neku vrijednost. u mom autu jedino ne dam da se zapali cigara, jer ja ne pusim i smeta mi dim a i nervira me da mi smrdi u autu. inace, kolko god da ga ja lickam, jebe mi se za njega, jase ga ko god stigne. dosta puta uzmem tudje auto, jer mi treba kad bas nemam svoje, a trudim se da ne uzmem. al moje dam svima redom. kolko god ga vi lickali, auto gubi vrijednost svaki dan sve vise i vise, i sad ja treba da se ponasam ko supak neki i da nekome kazem, ne dam auto, ja ga cuvam. pa da mu jebe majku, boljelo bi me dupe, napravice se, isto ko sto mogu ja tako da mu jebem majku, jer sam mlad i neizivljen.

Van mreže Aco84

• VW Početnik
  • Auto: Jetta 1.6 TNG
« Odgovor #86 poslato: Avgust 16, 2012, 01:41:31 pre podne »
@GomY: Jesi sam kupio taj auto koji vozis?

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #87 poslato: Avgust 16, 2012, 01:56:50 pre podne »
Ma brate nek jase ko hoce,  vozi porodica, voze prijatelji, voze zene i devojke... Jasi svi smo nasi . Ja sam njega kupio a ne on mene. Voze nekad i ljudi koje ne znam a nisu pili ili su manje pili, posto mi koncentracija opada od gaziranog pica.

A to sa udesima , jbg desava se . To sam prebrinuo prvog dana kupovine , drugar je zakacio banderu kad se okretao. Posle par meseci je kum udario u klupu, i jos jedan drugar malo ogrebao vrata. Cak je moja devojka uspela da mi izgubi saobracajnu...

brate, svaka ti cast za komentar  tapsac prvi i jedini normalan komentar koji sam procitao, ostale mi je bilo muka da citam. jeste da nisam redovan da forumu (redovno sam ovde, citam i gledam, al mi mrsko da pisem) ali ovi ljudi koji kazu da ne daju kola, nek mi oproste jer su za mene pacenici. realno ovde na forumu mozda ima malo ljudi koji vozi auto koje kosta preko 15000e. a cak i oni kazu da bi dali svoje auto. ja vozim golfa 3, pisljivog, pa kolko god da je golf 3 prepucan, on je k***c od auta i nema neku vrijednost. u mom autu jedino ne dam da se zapali cigara, jer ja ne pusim i smeta mi dim a i nervira me da mi smrdi u autu. inace, kolko god da ga ja lickam, jebe mi se za njega, jase ga ko god stigne. dosta puta uzmem tudje auto, jer mi treba kad bas nemam svoje, a trudim se da ne uzmem. al moje dam svima redom. kolko god ga vi lickali, auto gubi vrijednost svaki dan sve vise i vise, i sad ja treba da se ponasam ko supak neki i da nekome kazem, ne dam auto, ja ga cuvam. pa da mu jebe majku, boljelo bi me dupe, napravice se, isto ko sto mogu ja tako da mu jebem majku, jer sam mlad i neizivljen.

Brate nije bitna novcana vrednost auta,automobili za nas ljubitelje imaju neku drugu vrednost,a ne materijalnu jbg.Shvatices i sam ako nekad postanes jedan od nas.Nije bitno da li je u pitanju Fica od 100e ili neki od 300000e,bitno je da zaista uzivas u tom autu,da si u taj auto ulozio trud i ljubav.....Neprocnjiv osecaj!!!Ko zna o cemu pricam vidi da nisam pacenik,ko ne zna jbg.....ne zna sta propusta.Imam i ja auto za koji me boli penis i koji svakome dajem,ali ova 3 koja sredjujem mogu da voze samo ljudi kojima verujem i to dok sam pored njih.
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2012, 01:58:37 pre podne od strane vladairon »
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #88 poslato: Avgust 16, 2012, 09:27:32 pre podne »
...Brate,ti si bolesnik jer ne das da se pusi u kolima,sta ti smeta cigara? Aaaa,nije lepo kad ti neko kaze?! Imas pravo na svoje misljenje,ali ako si dosao da se vredjas,onda lepo nastavi sa citanjem i gledanjem a ne pisanjem! I procitao si jedan komentar,a komentare ljudi koji su lepo objasnili zasto ne daju kola ti je bilo "muka da citas"?!...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #89 poslato: Avgust 16, 2012, 09:47:09 pre podne »
Znaci, najezim se i odma bih ujedao kad mi kazu auto gubi na vrijednosti svaki dan, il jos jaca bomba je, dzabe ulazes u njega kad ga neces moci prodati koliko vrijedi. . . Pa bre ljudi jeste li vi normalni. .? Pa ne sredjujem ja kola za druge, pa ne gledam na svaku stvar u zivotu hoce li mi se novcano isplatiti, pa nije sve u novcu majka mu stara. . . Jednostavno , ja te ljude ne mogu da shvatim, kao ni oni mozda mene. . . Il kad mi kazu , do sad si mogao voziti golfa peticu, uh. . Danas poliram rubove, sjutra cu da pakujem gume, preksjutra cu da mu cistim klapnu gasa, neki drugi dan cu malo da mu prebrisem prasinu u motoru, pa cu da ga usisam iako nema sta da se usisa, opet cu da mu skinem luftere da ocistim prasinu iz tunela koje nema, ponovo cu da mu mlijekom namazem tablu jer mislim da nisam dobro namazao prije 3 dana. . ., i sta, tako ja provodim dan, tako se zanimam, to volim. .  I ne dam auto da mi se vozi. . . , i dalje. .  biggrin

Gomy. . . *Druze brano, neka je ta Skoda takva kakva je, ona je moja. . . *

EDIT, . I samo jos ona stvar, nisi ti kupio auto nego ono tebe. . . Nije tacno, ja sam kupio auto, radio sam ko konj i kupio sam ga da ga vozim i pazim, odrzavam i da dok je kod mene bude najbolji sto moze, . . . . Treba li da ga lomim i dajem drugima da ga lome, samo da bih dokazao da ono nije kupilo mene. . . ?
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2012, 09:52:56 pre podne od strane GT267 »

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #90 poslato: Avgust 16, 2012, 10:12:00 pre podne »

Imas + od mene , auto mi je zadnja stavka u zivotu,nedotice me. Auto je da ti sluzi a ne da ti sluzis njemu-Preterano! Da ga ja mackam,lickam,itd pa da prodje neka budala sa kamionom ili slicno i odere ga , pa sta treba,da se ubijem il placem pored njega.
Jebes kola. Kola i para ce uvek biti , samo nas nece i auto je prolazna stvar,to treba nekima da dodje do mozga.
@GomY: Jesi sam kupio taj auto koji vozis?
Kakvo ti ovo pitanje? Mislim da to nema veze. Zaradio ili dobio,ja isto gledam kao i vecina.

@GT , tebe necu da citiram,da nebude necitiraj post iznad ,  lollol
Razumem ja tebe ,ce te prodje kad dodju deca,ne se brines.  ;)

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #91 poslato: Avgust 16, 2012, 10:26:07 pre podne »
. . . . i ovo. . , treba da ga lickam i mickam a sta ako me sjutra ogrebe kamion. . . Znaci ne treba da zivim i da se trudim da budem nesto u zivotu jer ce me mozda sjutra ubiti grom. . .  blink

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #92 poslato: Avgust 16, 2012, 10:33:36 pre podne »
Sad ga pretera i nije mi jasan tvoj post! Uporedjujes zivot sa konzervom? Nerazumem te.
Auto je da se usisa,opere i nekad ispolira i tacka. Sve ostalo je sviranju q moj GT .

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #93 poslato: Avgust 16, 2012, 10:38:02 pre podne »
... Gt,+ od mene,ti dobro znas da se slazemo po pitanju odrzavanja auta. Po poslednji put,jesam ja kupio auto,odrao sam guzicu dok sam kupio pisljivog golfa dvojku,i ima da ga odrzavam maksimalno koliko mogu,i nikad mi nece biti zao da potrosim 2 sata na neku sitnicu,i davacu ga kome ja hocu a ne svakoj budali koja mi trazi. I bitno je dal je auto kupljen odvajajuci od svojih usta,ili ga je tata ili deda poklonio ili dao pare za njega. Ustvari i nije toliko bitno,koliko ko voli svog ljubimca. Isto kao sto vi ne mozete nas da shvatite,tako ne mozemo ni mi vas...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #94 poslato: Avgust 16, 2012, 10:39:35 pre podne »
Sad ga pretera i nije mi jasan tvoj post! Uporedjujes zivot sa konzervom? Nerazumem te.
Auto je da se usisa,opere i nekad ispolira i tacka. Sve ostalo je sviranju q moj GT .

Ne , ja samo aludiram na tvoj post u smislu zasto bih sredjivao, lickao auto jer ce me sjutra mozda neko ogrebati . . . . Naravno da nisam u bukvalnom smislu uporedio zivot i stvari. . . Reci mi Pile, imas li ti neki hobi, nesto sto volis. . . ? Znas zasto te pitam, tako ces me razumjeti, mene i ostale istomisljenike. . . Nego, odosmo sa temom na drugu stranu, vratimo se na pravi kolosjek. . .
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2012, 10:41:10 pre podne od strane GT267 »

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
« Odgovor #95 poslato: Avgust 16, 2012, 10:44:17 pre podne »
Ja dajem mojoj curi da vozi auto samo kada ja popijem;)

Pozz beer

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #96 poslato: Avgust 16, 2012, 11:16:23 pre podne »
Koliko god da gubi vrednost, treba ga očuvati, nije kurva da ga daješ svima i da te boli q. Neki ljudi nisu svesni koliko trebaš da ožuljaš prste u Srbiji da bi nakrpio par soma evra za auto, i koliko ti vremenski treba da ga kupiš. da ne citiram pojedinačno, i ja se slažem sa gt-om, ako uživaš u vožnji i provodiš dosta vremena u autu, zašto ne bi bio sređen kako voliš?! To je isto kao i kad živiš u lepo sređenoj gajbi, i uživaš, a realno možeš i da živiš u kolibi ako te za to boli patka. RESPECT OTHER PEOPLE'S PROPERTY!!!!!!!!!!!!!!
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #97 poslato: Avgust 16, 2012, 11:51:12 pre podne »
Dva puta sam uzeo auto od druga i istu relaciju sam prešao za 20-min duže nego sa svojim autom, to znači da sam svaki kamenčić zaobišao. Mogu da razumijem i ko dava i ko neće da da auto (1000 ljudi 1000 ćudi). Nekome je lako pala kupovina ili poklon od bogatih roditelja a neko je prolio krv i znoj ili kao što kaže GT267 radio ko konj.

Moje mišljenje je da samo čovjek treba da bude siguran da li dava "čovjeku" ili "đžukeli" koja će da se iživljava na tuđem autu.
 Ako daš auto možeš i da tražiš i obrnuto.

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #98 poslato: Avgust 16, 2012, 12:10:02 posle podne »
Imenjache :), sve zavisi od osobe do osobe, shto ti kazhesh 1000 ljudi 1000cudi... Ja svoj auto nisam kupio, dobio od caleta kao poklon, ali retko retko kad dajem svoj auto, dao sam bash pre neki dan drugu da proba auto, jer sam znao da nece mom autu dushu da izvadi, nego da se da vozi lagano... Reko sam josh na pochetku teme, ne volim svoj auto nikome da dajem, niti volim da vozim tudja kola. :)

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #99 poslato: Avgust 16, 2012, 12:38:58 posle podne »
Postoje ljudi koji daju i koji ne daju, koji čuvaju tuđi bolje no svoj koji, se iživljavaju i na svom i na tuđem.......

Poštujem svači stav.

Imam vozačku od 1992 a vozio sam i prije toga koliko sam mogao od policije i samo sam 2 puta uzeo tuđe auto da ga koristim a "probao" sam ih mnogo uz prisustvo druga, rođaka itd.