Autor Tema: dajete li kome svoje auto?  (Pročitano 26881 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
Odg: dajete li kome svoje auto?
« Odgovor #60 poslato: Avgust 13, 2012, 05:10:01 posle podne »
Pogodio sam te GT , a ?  lollol . Ti si zaljubljenik u auto koliko vidim iz teksta,gledas auto ko malo dete,cenim ja to,nema sta!
Ti ides logikom - auto je kupio mene , a ne ti njega.-to za kupovinu patika zvaka itd al opet,svako drugacije gleda,shvatanja su drugacija,kao i ukusi.
Sta ce bude ako ti neko klepi auto ili nesto drugo?
Meni je nebitno dal vozio auto od 1000 jura ili od 70 hiljada,ja cu opet dati,takav sam,auto mi je na zadnjem mestu u zivotu.
Neznam dal imas dete ili decu,kako sa njima onda u kolima kad se ispovracaju,razmazu cokoladu,prospu sok itd?Ja imam troje dece,onda zamisli.
Citam postove od svih i gledam sta pisu. Interesuje me dal ima jedna osoba koja nije sela u tudji auto i jebala mu mamu -pogotovu ako je gti,gsi i tako te zezalice? kad treba da da svoj,onda djoka brate,takvom logikom idu svi.

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #61 poslato: Avgust 13, 2012, 05:12:54 posle podne »
Ja nisam seo u tudji auto sem u ocev kao momak dok nisam kupio sebi. A da ga przim to ne bi nikada uradio pa da je neznam ci. Svoj vozim u granicama dozvoljenog vec 20-tak i kusur godina.
Boban-Rus

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #62 poslato: Avgust 13, 2012, 05:17:30 posle podne »
Nisam ozenjen, nemam djecu, da znam. .  biggrin, . .  Mozda i mene nece tako interesovati kad bude porodica, mada cisto sumnjam, jer se od ove droge ne odvikava tako lako brate. . . Ali sad sa sad, ne dam, tacka. . . jer znam, niko nece preci preko rupe sporo kao ja, niko nece sjesti tako da ne dere masnim dupetom bubrege od kadica, niko nece zatvoriti vrata tako njezno kao ja, i tako dalje. . .  Vidis brate, kazem ti, od ove droge se ne odvikava. . .  biggrin

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #63 poslato: Avgust 13, 2012, 05:26:06 posle podne »
Odviknuces se veoma brzo kad dodju deca.  ;) A i mogu da ti iskreno kazem da si Lud (to u vezi kola) ako me razumes  biggrin
Ti ces brate da riknes kad pocnu po tim kadicama da ti se razvlace zvake i ostala cuda.

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #64 poslato: Avgust 13, 2012, 05:27:18 posle podne »
Nema zvaka, nema cokolada, kad se vozi vozi se, na radi se nista drugo. .  lollol

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #65 poslato: Avgust 13, 2012, 05:32:47 posle podne »
Pile pa ja odgajih 3 cerke brate i nisam se na to zalio nikada. Naj starija ima sada 23 a naj mladja 6. Sve se moze spreciti ako se deca vaspitaju normalno. A to zavisi od roditelja naj vise !!!
Boban-Rus

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #66 poslato: Avgust 13, 2012, 06:37:16 posle podne »
prvi auto koji sam vozikao duze je astra F 1.8 120ks ... nisam presao 60km/h sa njim... sve je do mentaliteta... golfa ne bi davao da ne znam da ne moze niko normalan da sjebe nesto... neuracunjivima mozes kamen da das, pokvarice ga lollol naravno da takvoj sorti ne bi dao... sto je opet druga prica.. s kim si okruzen kad te je toliko strah da ce neko pojebati nesto... ja glavu mogu da dam da bar 90% mog drustva nece voziti nista drugacije od mene, mozda cak i pazljivije...
na drugu stranu da se razumemo, nije mi auto sklopocija, pa da me na kontu toga zabole.. sve sto je menjano je kao originalno ili kvalitetnije.. ako postoji u prodaji...

p.s. moram ovom GT-u da zamazem sedista na nekom skupu onim magicnim mastilom lollol
lollol

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #67 poslato: Avgust 13, 2012, 06:52:19 posle podne »
Mozes spreciti neke stvari a neke ne,jbg ipak su to deca , to do 2.3 godine.
Ti GT odradis sledece , pre ulaska u kola ono - otvorite usta,izvrnite dzepove...  lollol

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #68 poslato: Avgust 13, 2012, 06:54:00 posle podne »
one plasticne navlakuse za obucu sto imaju u porodilistima lollol
lollol

Van mreže miki978

• perfekcionista
  • Master Member
  • 125kw DSG lux oprema
  • Auto: Sharan 7n,PASSAT B6,Golf5 plus
« Odgovor #69 poslato: Avgust 13, 2012, 07:11:52 posle podne »
Auto nedam nikom i nikad.  :angry:  lollol
vw je auto sva druga su ortopedska pomagala....

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #70 poslato: Avgust 13, 2012, 07:13:43 posle podne »
Ja auta nedam nikome, doduše dam kao nekada ženi, ali ona neće da ga vozi jer je Variant, e to me jedino spašava što je velik auto. biggrin

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #71 poslato: Avgust 13, 2012, 08:58:45 posle podne »
GT267@ ispade druze ti ko' onaj lik iz majstorske radionice sto je govorio da mu auto nesto boli. a da ima pacijenata sto  vole auto to sam se uvjerio milion puta
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže kruska

• Hero Member
« Odgovor #72 poslato: Avgust 13, 2012, 09:17:02 posle podne »
Ja dam djevojci da vozi redovno iako nema dozvolu, naravno samo kad sam ja tu, al super vozi..na duze bih dao samo jednom drugu - Nexy101, a ovako dok sam ja tu mogu da dam nekome za koga znam da zna da proba samo.. Stavise volim da vidim ako moj golf izgleda kad projuri pore mene..

Van mreže Darko80

• Master Member
  • Auto: Audi A3 LZ9Y
« Odgovor #73 poslato: Avgust 13, 2012, 09:28:53 posle podne »
Auto je prevozno sredstvo a ne zena ili devojka da se zaljubis u njega.
E nije bas tako. . . Ja svoje auto pazim, lickam, svaki dinar dadoh u njega, umjesto sebi zvake njemu kupujem mirisljave jelkice, patike ne kupujem taj mjesec jer treba da mu uradim redovni servis, i sta , treba da ga dam nekome ko ce iza krivine da ga nabode prvom u crveno i usalta drugu ko na sekventu, ili da ga dam curi il majki onako niskog da se popenju na ivicnjak i svoga ga slome ispod. . . Mrs, ne dam, ja ne dam da se jede u kolima, sjedi se u stavu mirno, a neli da ga dajem nekom jos da mi ga vozi. . . Dao sam nekoliko puta nekome da ga provoza, al samo jer su mi trazili da vide kakva je trojka, a ne da odu do prodavnice il da pojebu ribu, i to ljudima za koje znam da cijene, paze i postuju. . . Molim fino. . .

EDIT i ne trazim nikome tudji auto, jer ne volim da dajem svoj. . .

Kao da sam mu diktirao  lollol
heheh...  Nasao sam sebe u ovom tekstu posto kad razmislim moj auto su provozali samo sestra( uz moju pratnju ) , buraz ( koji mi odrzava auto ) i cicero ( koji voli da mu je auto k'o apoteka )  biggrin

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #74 poslato: Avgust 13, 2012, 11:54:38 posle podne »
hehe dao si i meni  bleh

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
« Odgovor #75 poslato: Avgust 14, 2012, 12:18:36 posle podne »
Eh ja ne znam kako bih odg na ovu temu, posto ne znam da li je auto "moje" :D.. Pola sam iskesirao ja pola porodica, i onda ne mogu da se zalim kada ga neko drugi vozi. A vozi, tata i brat rijetko, al zato sestra sve to nadoknadi. U pocetku sam joj davao auto pod uslovom da se ja ne vozim sa njom, i svaki put ocekivao da nazove i da kaze da ga je slupala :D.. Malo po malo sada je odlican vozac, i parkiranje i sve tako da treba dati sansu i takvima, niko se nije naucen rodio :)

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #76 poslato: Avgust 14, 2012, 01:40:18 posle podne »
Moja kola vozi moj cale SAMO PONEKAD jer kaze da nece da rizikuje da ih ogrebe.... biggrin...ponekad dam nekom ortaku da proba,ali ne volim da bilo ko drugi vozi moj auto jer sigurno niko nece da ga cuva kao ja,ja sam bolestan kada je auto u pitanju
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #77 poslato: Avgust 14, 2012, 01:42:56 posle podne »
Nisam ozenjen, nemam djecu, da znam. .  biggrin, . .  Mozda i mene nece tako interesovati kad bude porodica, mada cisto sumnjam, jer se od ove droge ne odvikava tako lako brate. . . Ali sad sa sad, ne dam, tacka. . . jer znam, niko nece preci preko rupe sporo kao ja, niko nece sjesti tako da ne dere masnim dupetom bubrege od kadica, niko nece zatvoriti vrata tako njezno kao ja, i tako dalje. . .  Vidis brate, kazem ti, od ove droge se ne odvikava. . .  biggrin
Ahahah moj covek,u istom sam tripu  biggrin.Nema odvikavanja buraz  ;).
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #78 poslato: Avgust 14, 2012, 01:49:17 posle podne »
Ne znam zašto, ali ni moj matori neće da uzme auto od mene. Jednom je uzeo još dok sam imao jugića, i padne mu grana na haubu i krilo na parkingu i ulubi mi auto  badmood e od onda ne uzima od mene auto  bicedobro  Ali generalno ne dajem svima, vozi cura često, a ostali ne traže....  bicedobro
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #79 poslato: Avgust 14, 2012, 07:09:31 posle podne »
GT267@ ispade druze ti ko' onaj lik iz majstorske radionice sto je govorio da mu auto nesto boli. a da ima pacijenata sto  vole auto to sam se uvjerio milion puta

...Sad ga i ti pretera buraz.Npr,pravis ti skulpturu mesec dana,i dodje neki retard,pljesne bejzbolkom po njoj i slomi je.I onda si ti pacijent sto se nerviras jer si zaboga mesec dana radio na njoj.Svako voli da nesto u sta ulaze trud i znoj,da se to postuje od strane drugih.Kupi covek nov auto,i boli ga tuki,nek ga razjebavaju,nije on mene kupio nego ja njega.A drugi covek kupi auto,pa prvi vikend ga opere i ispolira.Sledeci slobodan dan provede namestajuci neku plastiku u kabini da ne skripa.Izvadi zadnje sediste i dobro ga ocisti i opere.I Milion drugih sitnica,jer voli da radi oko svog auta,sitnica koje vecina ljudi nece ni primetiti,ali on hoce.I onda da pusti da neka budala nesto razjebe,zbog cega?! Meni su hiljadu puta rekli "sta batalim,placam".Ma zajebi,nemoj ga slomiti! Ortak usao pijan kroz gepek u golfa,iskrivio zadnju policu ko slovo U i kaze "kupicu ti drugu".A ja jedva nasao crnu policu u fabrickom stanju,i proveo  2-3 sata da isecem mesto za zvucnike da mi budu simetricni.Moze da se vozi u autu samo pod mojim uslovima,kome se ne svidja,makar u Uzicu taksi nije skup...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto