Na autu je pre otprilike godinu dana kada je menjan set kvacila stavljena obicna sajla umesto samostelujuce. Kvacilo je bilo mnogo tvrdo, zimi je cak skripalo i dok se auto ne zagreje bilo bas bas tvrdo, onda bi se malo, ali samo malo opustilo, ali i dalje je bilo pretvrdo. Kvacilo je hvatalo na sredini, medjutim sada od kako su krenule vrucine krenuli su problemi u vidu krcanja prilikom ubacivanja u rikverc, onda povremeno i prilikom ubacivanja u prvu, trecu itd itd. Kao da se zbog vrucine pomerilo i da je hvatalo skroz dole, pa sam onda skinuo patosnicu i vise nije krcalo, ali mi je pre neki dan sva sreca ispred kuce pukla sajla.
Sada bih uzeo neku kvalitetniju sajlu, kataloski ispada da za njega ide samo samostelujuca, pa ne znam da li da idem na samostelujucu ili obicnu i od kojeg proizvodjaca da uzmem. Voleo bih da kvacilo bude normalno i da ne bude tvrdo kao sto je sada bio slucaj.
Da li imate neku preporuku, sta staviti?
Takodje imam problem sa brisacima u vidu da se povremeno sami ukljucuju, verovatno neki kontakt na samoj rucici, pa ako neko ima savet i za to bio bih mu zahvalan.