normalno je da neko voli automobile, a da su nekom samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B. Nismo svi isti i nemamo svi ista interesovanja. Moj cale, kad je bio mladji, menjao je kola ko carape i svaki auto mu je bio full od Honde prelude, mazde rx7, golf 1 GTI, dva tri gofla 2 GTI, Opel calibre itd itd i normalno je da sam pored njega i ja zavoleo kola, a uz to me je stalno vucarao kod drugara mehanicara, po trkama i skoro svaki vinekd smo isli na bubanj potok, kupi mi pljeskavicu u tortilji i koka kolu i razgledamo kola

nisam mogao da docekam da dobijem svoj prvi auto, a posto je cale najvise vozio golfove, nekako sam ih zavoleo i zelja mi je bila mk4. Koliko sam ga smarao da mi uzme auto, auto sam dobio 20-og marta 2009 a tad mi je falilo 2 meseca da napunim 17 godina

kad sam video moj mk4 a on spusten, 17 ice felne, distacneri, 150ks motor, 6 brzina menjac itd, rekao sam da ovo uzimamo ili nista drugo. Kad sam ga kupio nocima bukvalno nisam spavao koliko me je to uzbudjenje drzalo i od prvih para odma sam kupio dve pioneer elipse

brdo sam para spicio u njega, jer se na kolima uvek nesto cacka i nema sanse da prodje vise od mesec dana, a da se barem neka sitnica nije odradila, ako ne nesto vece. Auto je kod mene skoro 4 godine i nema zelju da ga menjam i za skoro 4 godine presao sam sa njim samo 35000km, jer je autic samo za uzivanje, a ne za koriscenje do prodavnice