Autor Tema: Ljubav prema svom autu..  (Pročitano 26473 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
Odg: Ljubav prema svom autu..
« Odgovor #80 poslato: Januar 06, 2013, 01:48:41 posle podne »
Svako preteruje u necemu. Vecina nas ovde mozda u ljubavi prema kolima.I to je drugim ljudima cudno i to je zanjih preterivanje. Za nas je to normalno....Ali opet, neki drugi ljudi preteruju u drugim stvarima, sto je opet nama cudno. Ljudi su razliciti i to je normalno.

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #81 poslato: Januar 07, 2013, 10:26:43 pre podne »
normalno je da neko voli automobile, a da su nekom samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B. Nismo svi isti i nemamo svi ista interesovanja. Moj cale, kad je bio mladji, menjao je kola ko carape i svaki auto mu je bio full od Honde prelude, mazde rx7, golf 1 GTI, dva tri gofla 2 GTI, Opel calibre itd itd i normalno je da sam pored njega i ja zavoleo kola, a uz to me je stalno vucarao kod drugara mehanicara, po trkama i skoro svaki vinekd smo isli na bubanj potok, kupi mi pljeskavicu u tortilji i koka kolu i razgledamo kola :) nisam mogao da docekam da dobijem svoj prvi auto, a posto je cale najvise vozio golfove, nekako sam ih zavoleo i zelja mi je bila mk4. Koliko sam ga smarao da mi uzme auto, auto sam dobio 20-og marta 2009 a tad mi je falilo 2 meseca da napunim 17 godina :) kad sam video moj mk4 a on spusten, 17 ice felne, distacneri, 150ks motor, 6 brzina menjac itd, rekao sam da ovo uzimamo ili nista drugo. Kad sam ga kupio nocima bukvalno nisam spavao koliko me je to uzbudjenje drzalo i od prvih para odma sam kupio dve pioneer elipse :) brdo sam para spicio u njega, jer se na kolima uvek nesto cacka i nema sanse da prodje vise od mesec dana, a da se barem neka sitnica nije odradila, ako ne nesto vece. Auto je kod mene skoro 4 godine i nema zelju da ga menjam i za skoro 4 godine presao sam sa njim samo 35000km, jer je autic samo za uzivanje, a ne za koriscenje do prodavnice :)

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #82 poslato: Januar 07, 2013, 10:40:35 pre podne »
ja sam za godinu i 6mjeseci presao 35000 al volim da se vozam jbg :)

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #83 poslato: Januar 07, 2013, 10:56:19 pre podne »
Ali pazi, ja sa druge strane imam razumevanja kada neko nesto voli, kao sto ja volim kola. ne kazem mu da je budala i nenormalan zbog toga. Postujem svaciju ljubav prema onome sto voli i nije mi tesko da pazim na isto. mene ne kosta nista, a tom nekom ko voli tu stvar puno znaci. I zasto ne bi.

Ako krenem sa nekim ko konzumira cigarete na put, stacu da popusi cigaretu kad treba, ispostovacu njegove potrebe za tim. Ali u kolima nema cigareta. Za sve postoji dogovor i razumevanje, samo ako su ljudi normalni.

Van mreže sssaaajjj

• Sr. Member
  • Auto: Mk 3 Gti
« Odgovor #84 poslato: Januar 07, 2013, 12:05:46 posle podne »
,... po trkama i skoro svaki vinekd smo isli na bubanj potok, kupi mi pljeskavicu u tortilji i koka kolu i razgledamo kola :) ....
Ovo je najjace..  lollol lollol
GTI u srcu,pamet u glavi!

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #85 poslato: Januar 07, 2013, 12:53:05 posle podne »
to mi je najlese secanje iz detinjstva :D i dan danas cim udjem na bubanj potok pijacu, odma pljeskavica u tortilji i koka kola :D

Van mreže Surla85

• Sr. Member
  • Auto: Pasat 5.5,Golf 4
« Odgovor #86 poslato: April 17, 2013, 08:57:38 posle podne »
sta je sa ovom temom,niko vise nevoli svoj auto ???

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #87 poslato: April 18, 2013, 12:25:33 pre podne »
Volimo. Nego ja sam bez auta trenutno. Ako me malo srece posluzi, to ce biti Passat B5.5 1.9 TDI karavan. Tada cu ga odmah predstaviti na forumu. ja cu se truditi da vas ne razocaram kao clan ovog foruma i pomocu ovog znanja o kolima koje mislim da imam, izaberem dobar auto.

A vi svi slobodno recite, ako zapazite neku manu, recite mi otvoreno, necu se uvrediti. Ako sam vec pogresio bolje da to sto pre znam i ako mogu saniram. Bice mi lakse. :rolleyes:

Kako budete slobodni da kazete da je dobar, tako isto bidite slobodni da kazete sve lose sto na istom primetite.

Nije ni na ovom forumu vojnicka disciplina, sto i ne treba da bude. Ali do sada koliko sam na forumu sam video da ste ozbiljni ljudi sa kojima se moze razmeniti znanje o kolima, nesto novo nauciti od vas i da hocete da pomognete. beer

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #88 poslato: April 18, 2013, 09:19:24 posle podne »
extra tema  thumbup

samo nidje ne procitah nervira li koga kad mu neko od suvozaca stavi nogu na plasticni prag? Ja ludim od toga kad mi neko prasnjavim ne daj Boze blatnjavim patikama/cipelama/cizmama uprlja pragove, dok se npr sjedi u kolima (ne u pokretu) ili pri ulazku/izlazku.

Ja licno evidentiram u jednu svescicu svaki saraf, ulje, filter, svako sipanje nafte, kao i km, datum kada je to odradjeno. Jedino pranje i tecnost za stakla ne biljezim  biggrin  jbg tako naucio i to mi dodje sasvim normalno. Ako mislite da sam rob autu nisam, iskoriscavam ga za sve namjene za koje je predvidjen a i za koje nije, al mu zato sve vracem u skladu sa mogucnostima novcanika  biggrin 

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #89 poslato: April 18, 2013, 09:39:56 posle podne »
ma vi ste opsednuti ciscenjem lollol
prosli vikend sam vodio klinca na more.. pa pravo sa mokrog peska uleti u auto.. frlj po doticnom pragu.. pa po sedistu.. pa sedne u svoju korpu.. pa sledeca 2 sata trlja patike o suvozacevo sediste pozadi.. prosipa sok ispred sedista, jede smoki da leti na sve strane.. pa predje na cokoladu, pa obrise ruke gde stigne... izvucem ga na kraju iz kola.. on otrci do haube, pokaze na OOOO i kaze "ajdi" .. repertoar mu je do skoro bio "mama,tata,baba,dejda i pa-pa" ... kad vidi plavog golfa trojku odmah se hvata za kvaku, jedva mu objasnim da nije nas... kad kazem "hocemo brm brm" odmah skace, baca sta ima u rukama, gasi tv i seda u hodnik da mu obujem patike.. pa me odvuce do auta i cupka ispred vrata dok otkljucam i otvorim .. to je bre ljubav :)
lollol

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #90 poslato: April 18, 2013, 09:47:40 posle podne »
extra tema  thumbup

samo nidje ne procitah nervira li koga kad mu neko od suvozaca stavi nogu na plasticni prag? Ja ludim od toga kad mi neko prasnjavim ne daj Boze blatnjavim patikama/cipelama/cizmama uprlja pragove, dok se npr sjedi u kolima (ne u pokretu) ili pri ulazku/izlazku.

Naravno, ja to zovem  Ulazak kao u krmedar. . . Stanes prvo na prag, dok ne procjenis dje ces dalje stati a da se ne umocis u g. . . a. . .

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #91 poslato: April 18, 2013, 10:37:24 posle podne »
vama dvojici cu poslati malenog na 7 dana kao terapiju lollol
lollol

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #92 poslato: April 18, 2013, 10:56:28 posle podne »
Posalji nam malenog na terapiju, da ti vise ne gliba kola. . .  lollol

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #93 poslato: April 18, 2013, 10:59:36 posle podne »
ma vi ste opsednuti ciscenjem lollol
prosli vikend sam vodio klinca na more.. pa pravo sa mokrog peska uleti u auto.. frlj po doticnom pragu.. pa po sedistu.. pa sedne u svoju korpu.. pa sledeca 2 sata trlja patike o suvozacevo sediste pozadi.. prosipa sok ispred sedista, jede smoki da leti na sve strane.. pa predje na cokoladu, pa obrise ruke gde stigne... izvucem ga na kraju iz kola.. on otrci do haube, pokaze na OOOO i kaze "ajdi" .. repertoar mu je do skoro bio "mama,tata,baba,dejda i pa-pa" ... kad vidi plavog golfa trojku odmah se hvata za kvaku, jedva mu objasnim da nije nas... kad kazem "hocemo brm brm" odmah skace, baca sta ima u rukama, gasi tv i seda u hodnik da mu obujem patike.. pa me odvuce do auta i cupka ispred vrata dok otkljucam i otvorim .. to je bre ljubav :)

thumbup

Volim ja svoja kola, trudim se da pazim sto je vise moguce, ali covek se ne treba vezivati za materijalne stvari previse. Sve je to lim i plastika.

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #94 poslato: April 18, 2013, 11:08:23 posle podne »
@wele +3 i ja volim sisu boze ti sacuvaj

Čudi me to od tebe biggrin

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #95 poslato: April 20, 2013, 02:48:17 posle podne »
vama dvojici cu poslati malenog na 7 dana kao terapiju lollol

ne bih se ja igrao s tim, da ne nadjes posle malog kako glanca 4 kruga i kako te kritikuje sto ugazi u lokvu, sto ogliba gume penjuci se na trotoar itd :D

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #96 poslato: April 20, 2013, 07:32:54 posle podne »
Pitacu ove sto lickaju kola kad budu imali djecu,akobogda,oce li lickat kola toliko.
Ja licno volim da mi je auto uredno,ali ako dijete umrlja prozore ili prospe nesto na sjediste,ne mogu ga ubit,dijete je to.
Ujedno,imam i druga interesovanja,osim auta.

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #97 poslato: April 20, 2013, 08:58:19 posle podne »
@zrnojed .. bice to ... pa ce umesto "dal da stavim 0.5" ili 1" lip" teme biti "kako da izvadim fleku od kinder jajeta sa sedista"
@miro .. tvrdoglav je mali na tatu.. ako ga za 7 dana promenis da to sve radi, imas rezervisanu poziciju kao bebisiterka, trajno primljen.
lollol

Van mreže bobandohc

• Sr. Member
  • Auto: golf II G60,passat B5 TDI
« Odgovor #98 poslato: April 20, 2013, 11:50:35 posle podne »
Pitacu ove sto lickaju kola kad budu imali djecu,akobogda,oce li lickat kola toliko.
Ja licno volim da mi je auto uredno,ali ako dijete umrlja prozore ili prospe nesto na sjediste,ne mogu ga ubit,dijete je to.
Ujedno,imam i druga interesovanja,osim auta.

Imas rucak za ovu izjavu sve je tacno.

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #99 poslato: April 21, 2013, 12:45:32 pre podne »
E u tom slucaju onda jos jedan autic samo za lickanje i za svoju dusu :)