Autor Tema: zene vozaci, da-ne?  (Pročitano 46427 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: zene vozaci, da-ne?
« Odgovor #140 poslato: Februar 17, 2013, 09:30:19 posle podne »
brazicu, zenski i muski organizam nije isti. Zenski mozak drugacije zakljucuje, hemijski procesi su drugaciji, a ponajbitnije motorika je drugacija. Onaj ko kaze da pederstvo nije bolest i da su polovi jednaki taj te debelo uspesno zaludjuje. Da se drzim samo voznje ovom prilikom.
Uvek mozes primetiti razliku izmedju zenskog i muskog sporta. Gde god da je izrazen fizicki i timski rad, razlike se lako uocavaju izmedju dva pola. Osim ako gledas Raziju Mujanovic. Jednostavno priroda je kroz hiljade godina evolucije odredila da je muski pol spretniji u fizickim radovima i koordinaciji. Zenski pol nije, ali imaju druge osobine u kojima se bolje snalaze nego muskarci, najinteresantnija je npr tolerancija na bol sto ne prilici ustaljenom pravilu da su zene "nezniji pol"
Moje dugogodisnje iskustvo za volanom i van njega mi je sve ovo potvrdilo. Zene su uglavnom losi vozaci. Necu da se frljam procentima, ali generalno (a to znaci vecina) su jako losi vozaci. Drugi problem je sto su zene i dalje manjina u saobracaju. To dovodi do toga da muskarci koji su neoprezni i aljkavi vozaci imaju problem komunikacije sa zenskim postupcima u realnim kriticnim situacijama. Primer. Muskarac vozi rizicno, pretice preko pune linije i nema dovoljno prostora da pretekne auto ispred sebe. Muskarac iz suprotnog smera koci i pomera auto maksimalno u svoju desnu stranu da bi izbegao sudar. U istoj situaciji zena pusta volan i pokriva oci. Sudari upravo nastaju u tom nesporazumu reakcija. Jednostavni univerzumi ta dva mozga su jako daleko. Ja sad kad bi ti pisao sta sam sve doziveo od zenskih vozaca trebalo bi mi 5 strana teksta. Zene jako postujem, ali za volanom su u velikoj vecini jako lose. Osim Razije Mujanovic (mladji narastaji zguglajte Razu)
« Poslednja izmena: Februar 17, 2013, 09:32:31 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #141 poslato: Februar 18, 2013, 12:33:57 pre podne »
...Podrzavam Welov post za pustanje volana. Druga stvar,radjena su istrazivanja zbog cega se smatra da su zene losije vozaci,i jednostavno,njihov mozak funkcionise tako da imaju dosta slabiju orjentaciju u prostoru i losiji osecaj za vreme i brzinu.Jednostano hemijski procesi u mozgu su takvi,protiv prirode se ne moze.Jos jedna stvar: ja u svom okruzenju imam preko 6 zenskih osoba koje su polozile voznju i u zadnjih 2 do 6 godina dva puta sele za volan.Niko ne nauci da vozi kad tek polozi,a one su sve u fazonu "moram da imam dozvolu" a posle dobijanja iste "Pa jao ne umem ja to da vozim,ja sam polagala na korsi dizelu,kako cu da vozim juga-golfa-kadeta itd benzinca" ili "pa ne mogu ja da vozim mecku-pasata-bmw,to je mnogo dugacko za mene". Znaci bez pokusaja da se potrudis da naucis! I ja bi voleo da sam posle dobijene dozvole imao auto na kome sam polagao,ali sipak,u golfa keca getaru,pa uci sine kako krece benzinac na uzbrdici,i kako izgleda pojeden zub izmedju prve i trece...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže Cobrica

• VW Početnik
  • Auto: Golf IV TDI
« Odgovor #142 poslato: Februar 19, 2013, 12:09:03 posle podne »
Vezano za te muško-ženske stvari, verovatno ste čuli da ima predstava "One stvari". Show vodi Mićko iz Indeksovca. Toplo preporučujem... Realno muškarci su sa Marsa a žene su sa Venere (što se odavno zna,zar ne  lollol ), što pre to shvatimo a naravno i prihvatimo, manje ćemo se nervirati i ljutiti međusobno... na kraju krajeva šta bi mi bez žena  bonk

Van mreže DraganPa

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf
« Odgovor #143 poslato: Mart 13, 2013, 04:10:54 posle podne »
Mislim da mi vise smetaju starci od oko 80 godina nego zene, oni bas umeju da naprave BELAJ u saobracaju :D
Odem ja do majstora, kad tamo neki lik, prica sa njim kako hoce da sredi svog vw, da spusta glavu, stavlja remus, polira sve sto je moguce, i majstor mu kaze to ce da te dosta kosta, ali onda moras i kocnice bolje da uzmes, a ovaj ce mucajuci na to:
-Ssttaa? Maa-a, saa-amo pick-ee koo-o-ce :DDD

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #144 poslato: Mart 13, 2013, 08:40:21 posle podne »
Slažem se donekle sa ovim, jer ''ćale'' kada krene gde je naumio on je krenuo biggrin
Земунчанин

Van mreže DraganPa

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf
« Odgovor #145 poslato: Mart 13, 2013, 08:53:18 posle podne »
E bas to :D
Odem ja do majstora, kad tamo neki lik, prica sa njim kako hoce da sredi svog vw, da spusta glavu, stavlja remus, polira sve sto je moguce, i majstor mu kaze to ce da te dosta kosta, ali onda moras i kocnice bolje da uzmes, a ovaj ce mucajuci na to:
-Ssttaa? Maa-a, saa-amo pick-ee koo-o-ce :DDD

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
« Odgovor #146 poslato: April 04, 2013, 06:22:18 posle podne »
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #147 poslato: April 05, 2013, 09:32:11 posle podne »
...Ahahahhaahahahhahaha,padoh sa stolice hahahahahahhahahaha evo ti pluscina....
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže Speedey

• Transporter
  • VW Majstor
  • Hero Member
  • Auto: Passat 3C Bluemotion
« Odgovor #148 poslato: April 05, 2013, 09:36:29 posle podne »
Nebi to bilo toliko strasno da sa lijeve strane nije imala skoro 1 m slobodnog prostora..  clap
Nemam nista protiv zena vozaca, ovo se moze svakome desiti ali ima stvarno danasnjic cura od 18 godina koje sjedu u auto nekakvo kao passat i zauzmu 3 parkirna mjesta  lollol
Jetta 1 1982 1.6 D☒
Golf 2 1986 1.6 D ☑
Polo 9N 2002 1.9 SDI☒
Polo 9N 2004 1.9 SDI ☒
Passat B6 2007 1.9 TDI ☑
Golf Plus 2008 1.9 TDI ☑

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #149 poslato: April 13, 2013, 10:23:05 posle podne »
haha scena od malopre, idem Tosinim Bunarom ka Zemunu i oko broja 110 iz pogresnog smera iz Zelengorske ispred mene se ukljucuje Golf6 sa brzinom od 30 na sat i nastavlja ka Zemunu istom brzinom. 50m kasnije, ja levi zmigavac da preticem iako mi sve jace radi senzor za detekciju zenskog retarda. Vidim ja da Golf6 se priblizava levoj traci, ja polako na kocnicu jer sam isao lagano, ona kad je vec bila u levoj traci daje zmigavac pored mene koji prakticno vec stoji da bi ona skrenula levo u perionicu. Nategnuta gospodja 40 i koju godinu otvara prozor i krece bioskop "GDE SI KRENUO PIZDA TI MATERINA BEZOBRAZNA?"
lollol
-Gospodjo nema potrebe da se vredjamo da nekome ovde ne bi bila jebena mater. Prvo izasli ste iz jednosmerne ulice, pogresan smer, niste me ni videli, morao sam da kocim da vas ne udarim. Onda kasnije dao sam zmigavac za preticanje regularno, a vi ste krenuli da se prestrojavate levo bez zmigavca, niste ni pogledali da li neko vozilo vas pretice i opet sam ukocio bezbedno kao sto vidite da bi mogli da se iskljucite levo na parking
"Sta si ti neki saobracajac?"
lollol
-Ne, gospodjo samo znam saobracajna pravila za razliku od vas. Samo polako i sve ce biti u redu.
Stoji autobus ispred nas iz suprotnog pravca jer smo oboje sad u levoj traci, smeje se vozac gleda kretenku kako histerise. Ona pun gas i na taj parking i poce da se dere u kolima i da udara po sireni. Seksualna frustracija najgori protivnik mozga...
500m dalje druga debilka na uglu sa Jakuba Kuburovica, Ford, Wiener stedishe reklama, zabode kocnicu na zeleno svetlo na semaforu.
« Poslednja izmena: April 13, 2013, 10:27:05 posle podne od strane Wele »

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #150 poslato: April 13, 2013, 10:29:37 posle podne »
Wele brate,tebe oce ludace , hehe

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #151 poslato: April 14, 2013, 01:24:14 pre podne »
Ta je u pravu zato je tu prikočila na zeleno svetlo jer ako je skretala u J.Kuburovića, onima što idu iz Ivićeve ka T.Bunaru je isto zeleno i imaju prvenstvo prolaza...
Земунчанин

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #152 poslato: April 14, 2013, 10:58:22 pre podne »
nigde nikoga Fredi, mislim da ona nije znala gde hoce da ide, da li pravo ili levo u Jakuba

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #153 poslato: April 14, 2013, 11:24:37 pre podne »
Najbolji primjer Weletovog posta sa pocetka stranice je ja msm moj. . .  Bilo je to prosle godine, zima, radovi na putu PG/ Niksic. . . Stoji privremeni semafor na sred magistrale, cekaju se kola iz suprotnog smjera, radovi samo na jednoj traci. . .  Na semaforu crveno, prvi u koloni stoji crveni Golf 5, zatim ja, iza mene, MB 124, vozaca znam iz vidjenja. . . U Golfu zena, 40ak godina, suvozac zana starije dobi. .  Tu je inace blaga uzbrdica. . . . ..  Odjednom, Golf polako, mileci krece u rikverc. . . , zena vozac, se sminka, popravlja ruz. ...  Ja vidim koliko je sati, sviram ko idiot, krecem u rikverc i ja, otvaram prozor , derem se ko magarac, al dzabe. .. Prisloni se teta na mene. .. Ok, ja izlazim da vidim jel pukao branik, u tome se pali zeleno i teta krece, ode. . .  Ja ne mogu da vjerujem. . .  Vidim sve u redu sa branikom, zmicavcima, maglenkama, tablicom, sjedam i idem za njom. . . Dok smo prosli radove, bila je ispred mene nekoliko auta, prosli radove, evo je teta vozi 35 km/h a ogranicenje 80. .. ok , jos bolje. ..  Blicanje ne pomaze, kakvi, krenem u preticanje, ostanem paralerno sa njom, vidim poznati retardirani stav za volanom, naslon sjedista pod ostrim uglom u odnosu na klupu, nos dodiruje soferku, oci kao pekinezeru. . . Otvori ona prozor, kazem gospodjo udarili ste me na semaforu malo prije,, stanite da porazgovaramo. . . Ajde mali ne jedi g . . . a, nisam ja nikog udarila. ..  Ja  blink, razmisljam, kome cu ja dokazati da ja nju nisam udario od pozadi na semaforu. . . . Ok, Miljane, nista nije bilo, nastavi kud si krenuo, nema veze. . .

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #154 poslato: April 14, 2013, 11:40:26 pre podne »
 lollol  lollol
Kako bese, pametniji popusta , haha
Ja nemam vise zivaca za te stvari pa se nenerviram vise. Debila ce uvek biti. Ovde su ribe ili zene veoma drske u saobracaju,naduva te ocas posla , haha

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #155 poslato: April 14, 2013, 11:44:48 pre podne »
Toliko te naduvaju, da te prosto sramota i gledas da se izgubis sto prije iako nisi kriv. . . lollol

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #156 poslato: April 14, 2013, 11:53:54 pre podne »
Bas tako. Skoro me je jedna isekla tako dobro a ja na motoru,govno mi se smrzlo u dupetu,malo je falilo da osinem. Ja je stignem na semaforu,skinem kacigu i pitam jer normalna?! Riba mi onako druzeljubivo samo pokazala srednji prst! Sta cu brate,ja poceo da se smejem , udri brigu na veselje.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #157 poslato: April 14, 2013, 01:03:40 posle podne »
Jednostavno nije im prirodno, sama ta logika je totalna drugacija kod dva pola. U vecini slucajeva ne moze zensko da menja brzine i gleda u retrovizor. Evo uradite test. Gomila zena vozi preko dana bez svetala. Pokusajte da joj signalizirate da nije upalila dnevna svetla, a onda pokusajte muskoj osobi da signalizirate. Zensko nece ni konstatovati da pokusavate da joj se obratite dal mahanjem, ablendovanjem, sviranjem... jednostavno kao da ima ulare na ocima i mozgu i samo gleda zaduzeni prostor ispred sebe koji joj je dovoljan da se krece napred.
Neke zenske voze dobro, neke se snalaze, neke voze na silu i pored mnogobrojih promasaja u saobracaju, ali jednostavno hoce. Moja sestra polozila sa 18 godina i nakon 2km rekla "nije ovo za mene" i nikad vise nije sela za volan. Posteno.
Moja svastika vozi dobro. Sve super, a onda na jednoj krivini smota desno i uhvati metar (!) ivicnjaka i nastavi da vozi kao da se nista nije desilo. Ne zna da vozi, al vole.  :rolleyes:
« Poslednja izmena: April 14, 2013, 01:06:14 posle podne od strane Wele »

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #158 poslato: April 14, 2013, 01:15:14 posle podne »
Ima izuzetaka,, cast njima, imam drugaricu koja penje i provlaci Vitaru gdje ja mislim da je nemoguce, jedna me vozi na Kavi 650 da se sledim od straha , ali u prosjeku zene za voznju nista roba. . .

Van mreže dejan921

• Hero Member
  • Auto: ibiza 6L
« Odgovor #159 poslato: April 14, 2013, 06:43:40 posle podne »