Najbolji primjer Weletovog posta sa pocetka stranice je ja msm moj. . . Bilo je to prosle godine, zima, radovi na putu PG/ Niksic. . . Stoji privremeni semafor na sred magistrale, cekaju se kola iz suprotnog smjera, radovi samo na jednoj traci. . . Na semaforu crveno, prvi u koloni stoji crveni Golf 5, zatim ja, iza mene, MB 124, vozaca znam iz vidjenja. . . U Golfu zena, 40ak godina, suvozac zana starije dobi. . Tu je inace blaga uzbrdica. . . . .. Odjednom, Golf polako, mileci krece u rikverc. . . , zena vozac, se sminka, popravlja ruz. ... Ja vidim koliko je sati, sviram ko idiot, krecem u rikverc i ja, otvaram prozor , derem se ko magarac, al dzabe. .. Prisloni se teta na mene. .. Ok, ja izlazim da vidim jel pukao branik, u tome se pali zeleno i teta krece, ode. . . Ja ne mogu da vjerujem. . . Vidim sve u redu sa branikom, zmicavcima, maglenkama, tablicom, sjedam i idem za njom. . . Dok smo prosli radove, bila je ispred mene nekoliko auta, prosli radove, evo je teta vozi 35 km/h a ogranicenje 80. .. ok , jos bolje. .. Blicanje ne pomaze, kakvi, krenem u preticanje, ostanem paralerno sa njom, vidim poznati retardirani stav za volanom, naslon sjedista pod ostrim uglom u odnosu na klupu, nos dodiruje soferku, oci kao pekinezeru. . . Otvori ona prozor, kazem gospodjo udarili ste me na semaforu malo prije,, stanite da porazgovaramo. . . Ajde mali ne jedi g . . . a, nisam ja nikog udarila. .. Ja

, razmisljam, kome cu ja dokazati da ja nju nisam udario od pozadi na semaforu. . . . Ok, Miljane, nista nije bilo, nastavi kud si krenuo, nema veze. . .