Autor Tema: Passat b5.5, 1.9 t(di), problem sa ESP-om  (Pročitano 6923 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Passat b5.5, 1.9 t(di), problem sa ESP-om
« Odgovor #20 poslato: April 14, 2012, 06:38:39 posle podne »
Kad se auto odrzava normalno onda nema ovakvih problema. Nece te ni Fijat mnogo oduseviti, ako se budes ovako odnosio ka vozilu. Problem je u tvom odnosu ka vozilu zemljace a ne u njemu. Kako si mogao dozvoliti da ti zafali ulja u kocionom sistemu? bonk Poenta je u tome. Izvini sto sam direktan ali to je fakt i cinjenica koju si sam naveo u prethodnim postovima. Ovim komentarom nisam zelelo da te uvredim vec da ti skrenem paznju da se sa bilo kojim vozilom moras obracati malo zainteresovanije ka njemu. Nije to samo gomila gvozdja, koja je duzna da rdi ono za sta je napravljenja, vec se mora ponekad malo zagledati pod haubu....
Boban-Rus

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #21 poslato: April 14, 2012, 06:45:35 posle podne »
Tako je, auto je kao zena, moras da ga milujes, mazis i pazis  biggrin

Van mreže serbian_vw

• VW Početnik
  • Auto: Passat b5.5
« Odgovor #22 poslato: April 14, 2012, 06:53:47 posle podne »
Naravno da se ne ljutim ali ako neko odrzava auto to sam onda ja, uvek redovno i tacno na vreme (u dosta slucajeva i pre vremena). Ulja u kocionom sistemu je zafalilo verovatno jer su majstori sumnjali umesto instalacija dizni na prevelik nivo ulja i onda izvadili vise nego sto treba, a ja nakon toga nisam ni proveravao...

Inace sto se tice konkretno mog Passata od kako je kod mene (a ima vec 6 meseci) nista lepo mi se nije desilo, samo neki kvarovi itd i kada odem kod majstora on kaze da je to na Passatu standardna boljka... To je moje vidjenje cele situacije i ne razumem zasto se pojedini clanovi foruma vredjaju kada kazem za svoj auto da je los (i mislim to generalno za sve Passate koji su uvezeni u Srbiju) i prepurucuju mi Fiat Punta koji nema veze sa celom ovom pricom a pri tom znam bar 50 prezadovoljnih vlasnika Fiat automobila. Da napomenem da ovim ne zelim da favorizujem Fiat niti bilo koju drugu marku da se urednici ponovo nebi naljutili i banovali me sa foruma i davali mi preporuke za razne druge forume.

Predlazem da se raspravka ovde zavrsi da tema ne ode u OFF a moze biti veoma korisna za vlasnike Passata jer kako majstori kazu da im je to standardna boljka i da ce se svakom desiti kad-tad.

Pozdrav od mene i hvala svima na odgovorima  beer
« Poslednja izmena: April 15, 2012, 03:17:10 pre podne od strane Modus »

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #23 poslato: April 14, 2012, 07:39:48 posle podne »
pa ne mozes na osnovu svog auta da generalzujes citavu seriju...  ja kao majstor znam sta je "Fiat"... to je jedno govno od auta... evo ti moje majstorsko iskustvo... passat b5.5 ima samo manu trapa od 8 ramena,ali kad se uradi sve je ok,a fijat ima 1000 decijih bolesti... sa puntom konkretno bi posecivao majstora jednom nedeljno,sa stilom da ne pricam... te ode city servo,senzori od air bag-a u sedistima,maf senzori katastrofa,trapovi kao sa bicikle,das ga na kontakt,a pistanju nikad kraja(stop the engine,critical error) itd,tako da realno uporedjivanje ove dve marke automobila je ne moguce...

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #24 poslato: April 15, 2012, 03:51:54 pre podne »
1.) Suvišni komentari,i prepucavanja su obrisani.
2.) @serbian_vw dobio si mnogo lepih odgovora.
3.) Tema ide pod ključ.