Slusaj,ako je woofer spaljen,bukvalno mislim spaljen,da izlazi dim,da se oseca na izgorelo od garancije nema nista.. Ako je problem ''fabricka greska'' onda definitivno imas pravo na garanciju,to sto je on naveo bass boost moze sebi da okaci o rep,pa ta opcija je napravljena sa svrhom,da se koristi,a ne da se gleda.. Ali opet kazem,bass boost i onaj src level i ostalo,to se ukljucuje samo kada koristis mnogo manju snagu woofera.. Ne mozes ti da ocekujes da normalno teras woofer na 55 od 62,i onda ukljucis sve te dodatne funkcije sto jebu zvuk,i jos cackas gain na pojacalu,i opet pojacas na 55 od 62 i tako slusas desetinama minuta,ili satima i da ce sve da bude ok.. Normalno je da ce da se sjebe..
Kada stelujes gain,stelujes ga da ti je sve na nuli,default,normalno da treba mnogo manje da pojavas ako vec ukljucis sve te opcije.. Ja uopste ne shvatam ljude koji ukljucuje te dodatne opcije,to povecava bass na kontu muzike,tako da na kraju slusas 0 kvalitet muziku a bass je bolesno distorzovan i sve samo ne prirodan..
Te funkcije se ukljucuju samo za demonstraciju sile,koja traje minut-dva,ne ukljucuju se da se vozis kroz grad da te cuju ljudu.. Jbg..
Na pitanje da li su magnat i pioneer losi moje iskreno misljenje je da je to ogromno smece.. Naravno ne sve stvari,ali ovo sto se kupuje u srbiji taj x-press,i onaj 307 pioneer to ce da kaze da je dobro samo onaj ko nije cuo bolje..
Vredi te pare za koje se prodaje,ali nista vise od toga..
Mogu da kazem da ti wooferi zavrsavaju posao ako imas neki bolji HU,subwoofer control i HPF,pa lepo namestis da ti zvucnici sluze kao sateliti,a ceo bass da dolazi iz woofera,subwoofer da bude do maxa,ali taj loud,bass bost i ostala sranja da budu pogasena skroz.. Tako ces moci da ga teras na preko 90 % snage i da se vozis tako bez ikakvog problema,ali daleko da je to nesto impresivno ili slicno..