Ja bi voleo da se politika uopste ne uplice u nase zivote, ali citava pompa koja se podigla, a samim tim i nastao ovaj post ovde je zbog te politicke prirode. U toj politici su i uzroci i posledice tog Fijata. Da nije tako ne bi imali presednika da se manekenise na sajmu automobila i gospodina dinkica koji ne znam u kojem svojstvu se slika tamo vec bi bili inzenjeri i manekenke. Mislim da konkretna rasprava treba da bude potkovana pravim razlozima bar malo.
Inace vec se najavljuje "srpski Fijat osvaja Ameriku" aludirajuci na marketinski uspeh, a realno finansijski i tehnoloski neuspeh Juga 80ih godina. Od tog silnog osvajanja ostale samo posalice vezane za Juga u Americi.
Stari Grci su izmislili jednu rec koju danas cesto koristimo, a u originalu oznacava osobu koja ne zeli da se bavi politikom

Ni ja je ne volim, ali brate ulazi mi u dzep juce, danas i sutra.
Shomi nemam nikoga u KG, a bio sam tamo pre 5 godina. Ja sam radostan zbog svacije srece, ali ta sreca moze biti dugotrajna i kratkotrajna. Kao npr sredjen sistem i normalan zivot ili npr snosaj na brzaka

Uostalom sreca je subjektivan osecaj koji se ne maze na hleb
Strbac, za 16000e ne znam kako kvalitetno treba da bude izradjen i koliko treba da ponudi. Ja sam optimista po prirodi, ali sto je previse - previse je

Madisone, odradice se fora sa "dozivotnim" (jako dugim) kreditom jer ce ciljati ratu od 100e, minimalna oprema, uvaljivanje drzavnim sluzbama itd