Autor Tema: Fiat 500l za 16000e!  (Pročitano 6752 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Fiat 500l za 16000e!
« Odgovor #20 poslato: Mart 07, 2012, 06:38:19 posle podne »
Ja bi voleo da se politika uopste ne uplice u nase zivote, ali citava pompa koja se podigla, a samim tim i nastao ovaj post ovde je zbog te politicke prirode. U toj politici su i uzroci i posledice tog Fijata. Da nije tako ne bi imali presednika da se manekenise na sajmu automobila i gospodina dinkica koji ne znam u kojem svojstvu se slika tamo vec bi bili inzenjeri i manekenke. Mislim da konkretna rasprava treba da bude potkovana pravim razlozima bar malo.
Inace vec se najavljuje "srpski Fijat osvaja Ameriku" aludirajuci na marketinski uspeh, a realno finansijski i tehnoloski neuspeh Juga 80ih godina. Od tog silnog osvajanja ostale samo posalice vezane za Juga u Americi.
Stari Grci su izmislili jednu rec koju danas cesto koristimo, a u originalu oznacava osobu koja ne zeli da se bavi politikom :) Ni ja je ne volim, ali brate ulazi mi u dzep juce, danas i sutra.
Shomi nemam nikoga u KG, a bio sam tamo pre 5 godina. Ja sam radostan zbog svacije srece, ali ta sreca moze biti dugotrajna i kratkotrajna. Kao npr sredjen sistem i normalan zivot ili npr snosaj na brzaka ;)
Uostalom sreca je subjektivan osecaj koji se ne maze na hleb
Strbac, za 16000e ne znam kako kvalitetno treba da bude izradjen i koliko treba da ponudi. Ja sam optimista po prirodi, ali sto je previse - previse je :)
Madisone, odradice se fora sa "dozivotnim" (jako dugim) kreditom jer ce ciljati ratu od 100e, minimalna oprema, uvaljivanje drzavnim sluzbama itd
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Strbac

• Master Member
  • Auto: VW
« Odgovor #21 poslato: Mart 07, 2012, 06:41:42 posle podne »
Sacekajte zvanicni cenovnik.
"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoj nivo, a onda pobediti na iskustvo"

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #22 poslato: Mart 07, 2012, 08:20:07 posle podne »
Po statistističkim projekcijama za 2013. u Srbiji je planirano da se proda oko 500 primeraka ovog modela, najviše je Italija (35 000), Nemačka (15. 000), Francuska(15 000), USA(10 000) i td...(izvor AutoBild Srbija).Što govori da je ovaj auto namenjen za ''preko'' a ne za ''naci'' vozilo...
A što se izgleda tiče, Stilo je za ovo ''Mečka SLS''...
Земунчанин

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #23 poslato: Mart 07, 2012, 08:47:11 posle podne »
Fiat 500 je jedan od najkvalitetnijih automobila proizveden u evropi u poslednjih 5 godina, taj motor u modelu 500 ima 500000km garancije sto govori o nekom kvalitetu a sto se tice uporedjivanja Pola sa cenama pa cak i Golfa, ako niste znali Fiat 500L je radjen na platformi Multiple sto govori o velicini automobila pa time i o ceni. Generalno o kvalitetu fiata necu da pricam jer da valja cemu ne bih vozio VW :D
Voleo bih da cela prica uspe zbog Kragujevca i tih ljudi koji konacno mogu da razmisljaju pozitivnije iako je u ovoj zemlji sve kampanjski vodjeno pa i to oko fabrike.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #24 poslato: Mart 07, 2012, 09:18:33 posle podne »
Kampanjski ili ne, shta da se radi... malo se kao zivnulo, i radi se neshto... shto bi reko moj stari, proizvodi se nova vrednost, a to je jedini nacin da se uzadje iz bule koliko toliko...

U celoj prici bitno je da se krene sa mrtve tacke... Auto jeste namenjen stranom trzishtu, i najveci deo proizvodnje i ide preko... Punto je bio namenjen nashem trzishtu, eventualno cefta i ovi bivshi nesvrstani, gde je to limuzina...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže rose1304

• VW Početnik
  • Auto: VW Polo 2G
« Odgovor #25 poslato: Mart 07, 2012, 09:26:16 posle podne »
ma od 10 000 do 16 000 e ce biti cena,procitah na nekom strano sajtu

Van mreže Miok

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Golf mk4 1.9TD(I)
« Odgovor #26 poslato: Mart 21, 2012, 09:41:24 posle podne »
Bzv, ne ide, ako vec hoce te pare trebali su bar 2 modela posle punta da urade za oko 1-2000e skuplje,pa tek ovo,jer bi tako stekli neko poverenje ovo ono,a ovako veliki prelaz na veliku cenu, nece nista pametno uraditi,druga stvar, da ja imam te pare uzeo bi sesticu 1.6 TDI,jer golf je golf ! Al ako stvarno nesto urade sa tim i pocnu da zaradjuju bice mi drago sto ti ljudi konacno mogu da rade za lepu platu.
VW