Prvo mi se desavalo da mi izbacuje crni dim,prilikom voznje uzbrdo pod teretom je povecavao dim do te mere da je ostajao i 100-tinak metara iza mene,a to se desava kad ga pustim na ispod 3000 rpm.Tada dodatno padne vuca na jedva 20 km/h u drugoj brzini drzim,a nekada sam u istim uslovima na istim uzbrdicama leteo cetvrtom.Kada pocne da se gusi,ja sam morao da stisnem kvacilo i kratko doinem obrtaje do vristanja dok auto usporava do trenutka da mogu ubaciti u prvu.Sa pustanjem kvacila se opet desava slicno,ali onda auto izvlaci i ja sam morao da ga izduvam sve do 50 nakon cega nastavlja sa odlicnom vucom,ali zadrzavajuci ogromnu potrosnju.U medjuvremenu sam zamenio svecice,razvodnik,filter goriva i vazduha,ocistio rezervoar i zamenio tu jedinu diznu koju ima.Izgleda sam greskom gurnuo diznu za manji,1.4 motor zato sto sada prvom jedva stize 40,drugom 70,trecom 110,a u cetvrtoj nisam proveravao.Napominjem da mi na tabli je dozvoljeno da prvom ubrzavam max 40 km7h,drugom 80,trecom125 sto je nekada sa lakocom stizao.Inace je kod mene sistem Bosch mono-jetronic.Sa promenom svega toga sam uspeo da malo smanjim potrosnju na oko 17 do 20 litara prosecno,ali sam i vucu izgubio,kao sto sam i naveo.Istina,nema vise onog gusenja i nema skoro nikakvog dima,bio uzbrdo,nizbrdo,pun ili prazan.Sad ono sto nudi snage to mogu i da iskoristim.Ali i dalje potrosnja ostaje.Prekjuce sam primetio da su mi i kablovi za svecice malo losiji,a centralno koji vodi od bobine u razvodnik je na sastavu skoz izgoreo.Sa zamenom kablova sam dobio jos malo vuce i malo manje potrosnje,ali na relaciji Zvornik-Tuzla-Zvornik=110km je nekada trosio samo 8 litara prazan,a sad trosi 15-18 litara.Molim vas,pomagajte,malo mi fali da ga polijem benzinom i zapalim.