Autor Tema: Golf IV 1.9 TDI highline  (Pročitano 25040 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Golf IV 1.9 TDI highline
« Odgovor #60 poslato: Mart 28, 2013, 02:33:11 posle podne »
Jel si ti dobro? Golf ce se napraviti, i ne sumnjam da ce biti isto lep kao sto je bio... Sta je osteceno na autu?
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže bojca

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.9 TDI i Seat Ibiza
« Odgovor #61 poslato: Mart 28, 2013, 02:42:40 posle podne »
Ok sam ja hvala bogu :) udaren je od pozadi pa je ceo zadnji kraj unisten pa to radim. inace trebaju mi novi stopovi pa ne znam gde da nabavim neke bar polovne a da nisu losi. a golf ce izgledati bolje sad ja se nadam :D

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #62 poslato: Mart 28, 2013, 02:46:44 posle podne »
Mozes da uzmes kao Damir sto je uzeo one, sa belim zmigavcem od zadnje serije golfa, mislim da su oko 65 eura par novih :) Pitaj ga gde je to uzeo.

Oglasi su puni svetala sa zutim zmigavcem, sto ja nikad ne bih stavio. Ili uzmi fabricke sa crnim u sredini kao sto si imao, ili sa belim zmigavcem, a ovo ti je i prilika da kupis neke stopke lepe, na primer kao Marko011mk4 sto ima, gore kristal dole crvene
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #63 poslato: Mart 28, 2013, 05:35:02 posle podne »
To svakako, sa zutim zmigavcima nebi stavio nikad. trazim sad ili ove kao sto sam imao sa tamnim zmigavcima ili neke malo bolje al da nisu mnogo skupe :)

Van mreže brufa

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: golf 4
« Odgovor #64 poslato: Mart 28, 2013, 06:12:47 posle podne »
lep golf  wub steta sto si ga slupao ali jbg desava se
kako i sa cim si radio zadnji gepek onaj produzetak

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #65 poslato: Mart 28, 2013, 06:32:28 posle podne »
Nema veze, sad se radi pa ce opet da bude lep :) e to ne znam tacno od kog je materijala, nesto izmedju plastike i stiropora. a iz nemacke je. nisam siguran ali mislim da ima na ebayu. A i koliko se secam video sam taj produzetak u gang landu u juznom bulevaru pa proveri dal jos imaju.
« Poslednja izmena: Mart 28, 2013, 06:37:38 posle podne od strane bojca »

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #66 poslato: Mart 28, 2013, 07:35:39 posle podne »
Evo i slike kako sad izgleda trenutno :)

« Poslednja izmena: Mart 28, 2013, 07:45:32 posle podne od strane bojca »

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
« Odgovor #67 poslato: Mart 28, 2013, 09:22:50 posle podne »
Uh da se covjeku srce iscijepa kad ga vidi ovakvog. Al zato posle kad se sredi bice super opet, jos ovdje vjerovatno ide farbanje komplet auta pa ce biti wub

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #68 poslato: Mart 28, 2013, 10:16:19 posle podne »
sviro sam ti danas kod savica,samo se opusti sve se to popravi clap
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #69 poslato: Mart 28, 2013, 10:18:20 posle podne »
Auuu steta  boodala al sto kaze cicero sve se to popravi ;) bice jos bolje na kraju.. nego kako je doslo do tog nemilog dogadjaja ?!?  jel te neko zakucao od pozadi ili ?

Van mreže k.pedja

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 TDI GTI
« Odgovor #70 poslato: Mart 28, 2013, 10:30:16 posle podne »
Steta :(
ali ne daj se, bice bolje sve kad se popravi..
Inace ja sam jedan od retkih a mozda i jedini koji je probao taj auto pre tebe pre skoro 2 godine dok je bio u Auto Pegazu.

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #71 poslato: Mart 28, 2013, 10:49:42 posle podne »
haha to je taj auto ?!? isao sam i ja da ga gledam.. bas sam ga komentarisao na forumu... ako je to onaj pegaz na peltovom brdu tacnije na magistrali ?!? na slikama je izgledao dosta ocuvanije uzivo kad sam ga video malo sam se razocarao.. imao je neka ostecenja polomljenu sajtnu i jos neke stvari

Van mreže k.pedja

• VW Početnik
« Odgovor #72 poslato: Mart 29, 2013, 01:05:49 pre podne »
Tako je DêvîL druze..
Na Petlovom brdu..2011 godine negde u Maju sam trazio auto (GOLF 4) za sebe. Jedan dan sam video na sajtu polovni automobili ovaj plavi Golf.
Zaista je delovao na slikama lepo, ali nazalost kad sam dosao da ga vidim odmah sam shvatio da to nije to..tj da to nije auto za mene...ali reko ajde kad sam vec stigao da ga bar testiram..
Vlasnik auto placa je toliko nahvalio auto i davao neku garanciju od godinu dana...ali uvek postoji ono ALI.
Kad sam upalio auto nesto je jako lupalo u motoru, nije imao nikako normalan rad. Prvo stiskanje kvacila i osetio sam najvecu boljku..Plivajuci zamajac..Toliko je los bio da je strasno...Promena zvukova, vibracije sve u svemu stvarno losi prodavci..I tu nije kraj..
Vlasnik placa je insistirao da malo bolje pogledam auto, da ga provozam vadeci se na pricu da je sve to sitan kvar koji onu vrlo brzo resavaju.
Izlazak iz dvorista auto placa sa Golfom na magistralu ili sta je vec krenuo sam u mali test..Auto je bio mrtav..Nije imao ni pribliznih 110ks koje je posedovao po papirima. Sta vise isao je kao los SDI uz napominjem jako bucan i nepravilan rad motora..Strasno !!!
A covek sedi pored mene..Na moje pitanje zasto ne ide auto normalno...?? Dobio sam odgovor!! Najverovatnije da mu jedna dizna ne radi!!!! hah..samo sam mu rekao...Ima li nesto ispravno na njemu..
Usput sam cuo nekakvo lupanje pozadi na zadnjem trapu i najgore od svega nekakvo cesanje guma negde a tada su bile celicne felne R15 sa zimskim gumama...dobro se secam...zamislite sta bi bilo da su bile 17???
Okrenuo sam se i pravo nazad do placa , izvadio mu kljuceve iz brave i rekao hvala sto ste mi oduzeli 2 sata vremena...racunajuci moju voznju do tamo i nazad. I naravno bilo je tu jos sitnica...tipa sitnijih limarijskih ostecenja , udubljenja i jedan od farova je bio los, kao da je neka voda u njemu bila..sav je bio pozuteo iznutra. Uzalud su mu bili pokusaji da me ubedi da ga kupim...ali samo sam mu rekao...Prijatelju...ovako se ne prodaje auto, i ne docekuju se kupci sa autom u katastrofalnom stanju..Znaci taj Pegaz je ostavio na mene jako los utisak..
Verovatno su oni u medjuvremenu sve to sredili i stavili ove alu felne i prodali ga ...ubrzo..ne znam za koje pare i kad...ali sta je tu je.
Auto je atraktivan, lepo izgleda..Mozda ga je covek sad doveo u red i sredio...ali siguran sam da ga je kostalo sve to mnogo para i nerviranja..
I nije mi jasno otkud auto ima 131 ks kad znam da je tada imao 110ks..ili su ga mozda oni cipovali da bi isao bolje..

Moram samo da na kraju napomenem nesto veoma vazno..
Ne pisem ovo da bih momku koji je vlasnik ovog Golfa smanjio rejting ili ne daj boze da ga ubijem u pojam...Samo zelim da naglasim kako su (losi preprodavci automobila iz uvoza) i da covek mora biti oprezan, iskusan i veoma pametan prilikom odabira vozila za sebe..
Svaka brzopletost se placa skupo...
I nikad ne treba padati na lepe felne i nasminkan auto..
Mene je ovaj Golf tada privukao zbog lepe boje , interesantnog enterijera u sivoj boji, 2002 godiste je mislim i naravno TDI motor...ali 4900 evra koja mu je bila cena tada..bila je previsoka za auto u takvom stanju.
Da je tada meni licno trazio i 3500 ne bih ga uzeo 100% jer prvi utisci su mi uvek najbitniji...a meni je ovaj ostavio jako lose utiske....naravno bilo je tu jos raznih modela koje sam probao dok nisam pronasao ono sto sam hteo.
Sve u svemu...izbegavajte takve prodavce...neodgovorne i bezobzirne...Njih zanimaju samo PARE.
« Poslednja izmena: Mart 29, 2013, 01:16:34 pre podne od strane k.pedja »

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #73 poslato: Mart 29, 2013, 01:23:28 pre podne »
@archi tako je ide farbanje i sredjivanje svega bice bolji nego sto je bio :)
@k.pedja i DêvîL: Jeste to je taj auto nije bio bas u odlicnom stanju ali nije bio ni u toliko losem stanju, smanjili smo cenu sa auto placa i uzeli ga i sredili sve sto nije bilo kako treba i doterali ga u totalni ful. Sve dok se nije dogodio ovaj ne mio dogadjaj. ali sta je tu je. lancani sudar i udarac od pozadi naravno nisam ja kriv pa sve to pokriva osiguranje. Cak je auto izasao i u novine :D
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/360106/Sudar-pet-automobila-u-Zemunu
« Poslednja izmena: Mart 29, 2013, 01:32:26 pre podne od strane bojca »

Van mreže k.pedja

• VW Početnik
« Odgovor #74 poslato: Mart 29, 2013, 01:31:25 pre podne »
Pa kazem ja, verovatno su oni posle moje probe malo ulozili truda i para da ga srede...da ne bi odbijali kupce ali kazem ti zaista je bio los..Taj auto u to vreme GARANTUJEM ne bi prosao tehnicki pregled.
Ne znam kad si ga ti kupio, ali negde krajem aprila ili pocetkom maja 2011 sam ja probao auto.. Ali ponavljam bezobraznije i losije prodavce do tada nisam sreo...
Zelim ti sve najbolje i da ga sredis da bude jos bolji nego pre. Ako nije tajna zanima me koliko ste mu smanjili cenu tada jer kad sam ja isao da vidim auto cena mu je bila 4900 i nije bilo govora da je spusti ni 50 evra..
Verovatno je taj lik posle shvatio da sa takvim stavom nikad nece prodati taj auto pa je resio malo da ga sredi i spusti cenu.
Izmedju ostalog stavili su mu i te felne sto imas..Jer sam ja i posle toga dugo vidjao auto na oglasu ali sa tim felnama...a bilu su celicne R15 sa ratkapnama u pocetku.

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #75 poslato: Mart 29, 2013, 01:36:46 pre podne »
Mi kad smo isli da gledamo auto bio je na nekim doblim felnama ja mislim da su bile 18'. ali sad je auto sto se tice motora i mehanike u totalnom fulu jedino sto ima oko limarije jbg nije moja krivica :) ne mogu tacno da se setim ali trazio je ja msm 4.700 bez tih 18 sto su bile. pa smo spustili na 4300 valjda i da registrujemo auto preko tog lika.

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #76 poslato: Mart 29, 2013, 02:52:35 posle podne »
Bukvalno iz istog razloga sam dosao i ja da pogledam taj auto... privukla me je ta prelepa boja sivi alu enterijer 2002 god i sto ti kazes naravno TDI ;)  al kad sam ga uzivo video.. bas sam se razocarao  boodala milion nekih sitnica je imalo da se sredjuje... i ja sam ga palio.. isto se culo to lupanje nepravilan rad.. isto su insistirali da ga probam al nisam imao zelju....
napisao sam ja to jos davno na forumu.. tj okacio oglas auta odusevio se i planirao da odem da ga pogledam i nakon toga detaljno napisao svoje utiske povodom tog golfa al ne mogu sad da nadjem to ko zna gde je  biggrin a nije ni bitno...uglavnom vazno da je novi vlasnik zadovoljan sa njim da ga je sredio i da je to sad ok auto.. a sto se tice ove male havarije sredi se to sve bez brige ;)

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #77 poslato: Mart 30, 2013, 08:59:53 posle podne »
Da to si u pravu i ja sam se isto bio odusevio kad sam gledao slike a uzivo nije bio bas toliko dobar. tek kad je dosao kod mene i burazera onda smo mu mi sve detaljno sredili. na primer mi kad smo ga uzimali pozadi je nesto lupalo katastrofa i ja odvezao kod jednog mog majstora, zamenio silen blok i to je to izaslo me oko 15e. tako da sad je auto kakav treba da bude sto se toga tice, ja sam prezadovoljan. nego sam se smorio zbog ove havarije. isao sam kod raznih majstora jedan mi je rekao da cak moram da secem pola auta i onda sam se bas smorio nisam ni imao zelju i onda sam cuo da ima neki lik koji ubija kako radi i otisao kod nega i covek mi kaze da moze da se uradi lagano i da nema potrebe da se sece da moze da se ispravi i da bude kao sto je bilo. tako da sam auto ostavio kod njega da se radi valjda ce biti gotov do kraja sledece nedelje. cim bude gotov ubacujem slike :)

Van mreže Solomaher

• Sr. Member
  • Auto: Golf mk2
« Odgovor #78 poslato: Mart 31, 2013, 02:55:17 posle podne »
Prelijep autić, tačno mami poglede, a tek sad kad se uradi  wub

Van mreže bojca

• VW Početnik
« Odgovor #79 poslato: April 01, 2013, 08:38:29 posle podne »
Stigle stopaljke od Weleta. ja sam prezadovoljan :)