Ok,al kazi mi ako je tako, sto i u swici neidu kod turcina??
tamo nema turcina :D,znamo da ih u nemackoj ima vise nego nemaca :D,moraju nesto radit
Pa turci rade ugostiteljsko/higijenicarske poslove:) malo njih ima servis za tehnicki,a i ako ima, sa takvim poslovanjem, pitanje je dana kad ce ga utuliti, i opet je sigurno da kod takvog turcina (za kog mogu da mislim da drzi servis "na nivou") ce doci opet samo turcin,ili neki nas il bugarin, dok pravi nemac ce ici na tehnicki kod nemca, a ne kod turcina.. pa opet smo se sveli,kupuj u nemackoj kod nemca a ne kod turcina:)
A ovo da u nemackoj ima vise turaka nego nemaca je malo vece preterivanje, isto kao sto u svajcarskoj nema turaka.. To je smesno tako reci kao sto bi bilo, e u Nisu nema ruznih devojaka, a u Novom sadu nema lepih devojaka, (ili obrnuto..), naravno da i ovde i tamo ima i lepih i ruznih, i moj brat je u swici pre 7,8 godina studirao na faksu zajedno sa indijcem, tajlandjankom, cak i kineskinjom,sa kojom je bio u vezi, (bio i cimer sa nekima od njih), itd dakle ima ih svih nacionalnosti, pa i turaka..