@Peca: Hvala na komentaru! Imam rucicu tempomata, board je malo veca investicija jer su ljudi bezobrazni sa cenama kad je u pitanju slozenija auto elektronika, cekam sneg za unutrasnje radove. Postoji mogucnost da uzmem karavana 2006. sa full mfa boardom i sve ovo prebacim na taj auto pa ne bih zurio sa krupnim radovima.
@Desmo: Cenim tvoj stav gadjenja prema pijacnim prepravkama. Kad se vrate crvene stopke i skine spojler onda komotno mogu da skinem i lipove, felne, farove, da sve vratim na stock... auto je ovakav sa razlogom, crna stopka je OEM hella, spojler je ABT-ov i uzet je u kompletu sa lipovima i GTI papucicama upravo u ABT-u. Jedina alternativa koju bih oberucke prihvatio je stopka od americkog GTI-a i spojler sa R32. Poslednjih 15 godina moj nadimak u privatnom zivotu je "deez" sto se na engleskom se cita diz ... dalje je "ign" sto se u celini cita kao "dizajn".
@ChroomLook: Materijal ne moze posebno da se kupi, placa se sa ugradnjom odnosno, reparacijom sedista. U Visokom (BiH) proizvode se presvlake za VW grupaciju pa su ove stvari izasle iz fabrike u rolnama kao ostaci 50cm sirine. Ja sam za reparaciju svojih sedista izdvojio oko 200 EUR.
Ako bas planiras da kupis ovaj materijal mogu da ti raspitam ali nista ne obecavam.
@Marko011 Mk4: Hvala puno na pohvali, i ti si bas napravio velik progres na autu
@guluaz: Felne su prelepe, stavljao sam Parabol od TT-a, probao VW Long Beach jednostavno nista mi ne odgovara jer mi je zadnji kraj malo vise podignut, ova felna je najbolja opcija za sada... Za koji dan obuvam zimske 15" a ove 17" se prodaju, imam RH ZW1 8,5J za prolece jedino sto me muci su adapteri 5x112/5x100 kojima jos uvek ne mogu da odredim debljinu.