Autor Tema: MK4 deezign  (Pročitano 19205 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Marko6020

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI
Odg: MK4 deezign
« Odgovor #60 poslato: Februar 16, 2012, 11:53:39 posle podne »
auto je super  thumbup
дон'т нот тоуцх...

Van mreže deez

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4
« Odgovor #61 poslato: Maj 07, 2012, 06:57:05 posle podne »
Rekoh da odrzim profil zivim...

U protekla tri meseca sam zbog zime prilicno stagnirao sa razvojem projekta a i vremenom sam odustao od nekih modifikacija...
Kupio sam morimoto projektore, ali ih nikada nisam ugradio jer sam usao u trag jednoj bocno ostecenoj R32-ci. Uglavnom kupio sam farove ali je neko ispred mene pokupio elektroniku pa sam sve morao da prepravljam prema svojoj instalaciji buduci da R32 ima jedan balast u faru. Uglavnom situacija je trajno resena balastima i instalacijom iz BMW-a E46.

Hella+valeo maglenka+morimoto

reparacija

Volan, kozu menjaca, rucicu i polugu rucne sam presvukao u perforiranu kozu i opsio crvenim koncem, hteo sam da napravim nesto priblizno jubiju a opet da saniram neugledne ishabane povrsine. Centralni deo kokpita sam uzeo od Bore, poliranje ukrasnih lajsnica nije bas bilo najuspesnije pa sam ih privremeno prelakirao u boju mat aluminijuma sto je daleko lepse i postojanije od izgrebane crne plastike.

U tranziciji sam prodao JVC chameleon i nabavio VW gammu zbog bogatog osvetlejnja, medjutim cinila mi se neupotrebljiva bez USB/SD interface-a i nedavno sam kupio VW MFD sto definitivno stavilo tacku na ceo dosadasnji rad.

Vratio sam letnju obucu, i polako skupljam snagu za sitne popravke na laku, imao sam par grebanja na parkingu zimus. Danas sam uradio treci veliki servis, auto je navrsio 289 000 km i dalje sljaka kao nov.  B)

« Poslednja izmena: Maj 07, 2012, 07:01:16 posle podne od strane deez »

Van mreže kiza91

• Hero Member
  • vw rulez
  • Auto: Bugatti Veyron
« Odgovor #62 poslato: Maj 07, 2012, 07:00:08 posle podne »
super je ovo,enterijer si lepo sredio..steta sto nema dig. klimu..

Van mreže deez

• VW Početnik
« Odgovor #63 poslato: Maj 07, 2012, 07:30:54 posle podne »
sta znam, nesto posebno ne patim zbog toga, ali sigurno bi bilo bolje... razmisljam u Americi pre 2003. ni jedan nije imao digitalnu klimu pa mi je nekako lakse  biggrin

Van mreže Marko011 Mk4

• Master Member
  • Auto: Golf Mk4
« Odgovor #64 poslato: Maj 07, 2012, 08:00:25 posle podne »
Sve pohvale za auto. Samo napred.  tapsac
Nothing is impossible !!!!!

Van mreže MISHAA9

• Sr. Member
  • Auto: VW Golf IV
« Odgovor #65 poslato: Maj 07, 2012, 09:26:40 posle podne »
Extra si sredio autic....   Zanimljive detalje si mu ubacio sto se tice enterijera,  spolja je taman, i bez mane..

Svaka cast na trudu i sredjivanju...    ;)
« Poslednja izmena: Maj 07, 2012, 09:28:29 posle podne od strane MISHAA9 »

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #66 poslato: Maj 07, 2012, 10:05:11 posle podne »
Svaka cast :) perfektno odradjeni volan, rucna i kozica menjaca kao i lufeti od bore koji mi lepo stoje
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #67 poslato: Jun 27, 2012, 03:56:45 pre podne »
sta se desilo sa bocnim svetlima sa branika?

Van mreže deez

• VW Početnik
« Odgovor #68 poslato: Jul 26, 2012, 01:23:50 pre podne »
sta se desilo sa bocnim svetlima sa branika?

Odustao sam od ugradnje side markera jer vec imam dovoljno svetala a i sama ugradnja zahteva dozu gnjavaze oko secenja i prepravke lajsne... jednostavno nisam imao vremena da se toliko posvetim autu...
stavio sam ih u oglase ali nikome izgleda ne trebaju...

Sto se tice update-a nema skoro nista vredno spomena, osim male destrukcije... neko mi je skinuo prednji V6 lip i citav jedan dan mi je auto bio "na prodaju". Novi V6 lip sam ponovo narucio iz Nemacke jer jednostavno ne mogu zamisliti drugi deo na autu.

Za povoljnu cenu sam dobio RECARO sedista koja su u najmanju ruku bila za rashod, demontirao sam kompletan mehanizam i odvojio tkaninu, sundjer i jastuci su reparirani i sada radim na tkanini. S obzirom da su ta sedista moja zelja iz tinejdzerskih dana posao sam prepustio profesionalcima i u narednih nedelju dana ocekujem nov enterijer.

Van mreže deez

• VW Početnik
« Odgovor #69 poslato: Oktobar 22, 2012, 02:32:08 pre podne »
Evo i malog osvezenja teme...
U medjuvremenu sam napravio par lakirerskih intervencija na karoseriji, radio sam prednji i zadnji branik, "A nosace" i prednju ivicu krova što su inace bolne tacke na svim modelima iz VW grupacije. Uglavnom, posao je toliko dobro uradjen da sam izazvao nekog slucajnog prolaznika da se posluzi sa sveze ofarbanim lipom sa prednjeg branika, veca steta je nastala kada su se zastitne plastike raskupusale i pocele da se razilaze pri strujanju vetra. Lip i plastike blatobrana ponovo su kupljene, samo sto sam odlucio da spojler ne lakiram u boju karoserije vec je ostao u originalnoj boji strukturne plastike.

Isprobao sam vise fabrickih "head unita" i nekoliko aftermarket modela ali sam se ponovo vratio na MFD. Za razliku od prijasnjih ovaj ima podrsku za reprodukciju video sadrzaja i DVD citac, imam jos u planu ugradnju analognog TV tunera. Kvalitet zvuka je neverovatan, i osim sto lepo izgleda, ovo je mozda i najveci adut ovog HU-a.

Za simbolicnu cifru, kupljena su Recaro sedista u haoticnom stanju, i dalje mi nije jasno kako je auto sa takvim enterijerom bio u voznom stanju. Uz angazman profesionalca, sedista su u potpunosti reparirana i ponovo stavljena u funkciju. Ovo je prilicno retka serija sa opcijom izvlacenja jastuka na sedaonom delu pa egzibicije poput stepanog jastuka nisu bile izvodive iako sam sedsta kupio sa tom namerom. Na kraju, sedista su prekrojena sa crvenim koncem a centralni jastuk je presvucen OEM stofom "MK6 GTi" i mogu reci da sam prezadovoljan, nisam skeptik ali se nisam nadao da ce restauracija biti toliko temeljita.

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #70 poslato: Oktobar 22, 2012, 02:39:38 pre podne »
No comment  wub  wub  wub I spoljasnji izled, i enterijer, a tek sedista su me ostavila bez reci, AUTO ZA PRIMER

Steta sto nema digitalnu klimu i bord, mada bord, uz vece prepravke mozes da ugradis :) I da nadjes tacho od modela iz 2003. godine, sa sivim prstenovima :)
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #71 poslato: Oktobar 22, 2012, 02:47:35 pre podne »
Ja bi mu vratio crvene stopaljke i skinuo spojler sa trećih vrata. Sedišta su odlična, samo ne razumem šta znači Dizign?

Van mreže ChroomLook

• Sr. Member
« Odgovor #72 poslato: Oktobar 22, 2012, 09:37:42 pre podne »
Uuu extra su sedista wub,koliko si placo GTI materijal?
zato pogledaj kilometarske teme koje motorno ulje da sipam, ksenoni, on road susreti... sve bolja od bolje u

Van mreže Marko011 Mk4

• Master Member
  • Auto: Golf Mk4
« Odgovor #73 poslato: Oktobar 22, 2012, 09:47:13 pre podne »
Brate svaka cast za auto...   beer
Sve je na svom mestu
Nothing is impossible !!!!!

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #74 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:19:18 pre podne »
ekstra auto ,super si sve sredio ,

imamo iste felne

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #75 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:56:29 pre podne »
svaka cast majstore, bruka izgleda ;)

Van mreže deez

• VW Početnik
« Odgovor #76 poslato: Oktobar 22, 2012, 12:28:55 posle podne »
@Peca: Hvala na komentaru! Imam rucicu tempomata, board je malo veca investicija jer su ljudi bezobrazni sa cenama kad je u pitanju slozenija auto elektronika, cekam sneg za unutrasnje radove. Postoji mogucnost da uzmem karavana 2006. sa full mfa boardom i sve ovo prebacim na taj auto pa ne bih zurio sa krupnim radovima.

@Desmo: Cenim tvoj stav gadjenja prema pijacnim prepravkama. Kad se vrate crvene stopke i skine spojler onda komotno mogu da skinem i lipove, felne, farove, da sve vratim na stock... auto je ovakav sa razlogom, crna stopka je OEM hella, spojler je ABT-ov i uzet je u kompletu sa lipovima i GTI papucicama upravo u ABT-u. Jedina alternativa koju bih oberucke prihvatio je stopka od americkog GTI-a i spojler sa R32. Poslednjih 15 godina moj nadimak u privatnom zivotu je "deez" sto se na engleskom se cita diz ... dalje je "ign" sto se u celini cita kao "dizajn".

@ChroomLook: Materijal ne moze posebno da se kupi, placa se sa ugradnjom odnosno, reparacijom sedista. U Visokom (BiH) proizvode se presvlake za VW grupaciju pa su ove stvari izasle iz fabrike u rolnama kao ostaci 50cm sirine. Ja sam za reparaciju svojih sedista izdvojio oko 200 EUR.
Ako bas planiras da kupis ovaj materijal mogu da ti raspitam ali nista ne obecavam.

@Marko011 Mk4: Hvala puno na pohvali, i ti si bas napravio velik progres na autu

@guluaz: Felne su prelepe, stavljao sam Parabol od TT-a, probao VW Long Beach jednostavno nista mi ne odgovara jer mi je zadnji kraj malo vise podignut, ova felna je najbolja opcija za sada... Za koji dan obuvam zimske 15" a ove 17" se prodaju, imam RH ZW1 8,5J za prolece jedino sto me muci su adapteri 5x112/5x100  kojima jos uvek ne mogu da odredim debljinu.

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
« Odgovor #77 poslato: Oktobar 22, 2012, 01:49:52 posle podne »
druze nista ti tu ne menjaj, eventualno stopke od US modela i to je to :) sto se promene felni tice, svidja mi se ideja, a na 8,5j, gledaj da ti et bude 25 ;)

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #78 poslato: Oktobar 22, 2012, 03:12:25 posle podne »
Dobar auto a sedišta su ispala vrh. Voleo bih da vidim uživo na nekom skupu.
Ne mogu sa provalim sa slika dali ti je to original ALU na ručkama i centralnoj konzoli ili je brušena alu folija?

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
« Odgovor #79 poslato: Oktobar 22, 2012, 03:13:50 posle podne »
koliko sam ja skontao, konzola je farbana u mat aluminium boju :)