To ne bi smelo da ti se deshava, proveri da li si dobro povezao signal sa kontakt brave, ne sme da se ukljucuje alarm, dok god je na kontaktu. moze da zakljuca, ali bez da se aktivira alarm i shok senzor.... Sem ako ne nije alarm pobrljavio... Meni se npr na starom autu

alarm sa skakavcima zaglupio i sada nekada migaju migavci kad ga zakljucash/otkljucash a nekada ne... jednostavno zaglupio se uredjaj...
@Slavko, ove zile koje nisi povezao ti prave problem! dakle ti nisi povezao footbreak to ti je signal sa stop svetla, da se auto sam zakljuca kada prvi put u toku voznje dakle kada je motor startovan stisnes kocnicu. zila iznad footbreak, druga odozdo, koliko ja vidim jer su slike mnogo mutne, ti je signal sa kontakt brave! to nisi povezao, i to ti pravi problem, jer alarm ne zna da si startovao motor! Ono shto je tebi sada najveci problem je shto nisi vezao doortrigger zile! dakle na golfu 2, doortrigger ti je masa, i nju uzimash sa onog prekidaca na stubu koji sluzi da pali svetlo u kabini!
dakle da razimiram, da ti se ne bi sam zakljucavao, povezi doortrigger (-) na prekidac na stubu koji pali svetlo u kabini! Tebi alarm NE ZNA da si otvorio vrata i da si ushao u kola! tako da kada ga otkljucash, on misli da si slucajno pritisnuo otkljucavanje i posle nekog vremena ti opet zakljuca kola.(to mu je ugradjena zashtitna funkcija koju ne mozes da iskljucish) Ovo ti je bitno, jer ako ti neko otvori vrata srafcigerom, tvoj alarm ce cutati jer nece imati pojma da je neko ushao u kola!
Dalje acc ne morash da vezujesh ako necesh da vezujesh rele za blokadu motora! U tom slucaju ne vezujesh ni footbreak!
Zakljucak, vezi doortrigger(-) na prekidac na stubu, ovaj koji daje masu za unutrasnje svetlo. Proveri unimerom, da li su ti svi prekidaci na svim vratima u medjusobnoj vezi, trebalo bi da jesu ako niko nishta nije prckao ranije, tako da vezujesh samo prekidac sa vozacevih vrata!Ako imash josh neko pitanje pricaj