pozdrav svima,evo javljam se ponovo nakon nekog izvesnog vremena,kao sto ste mogli procitati imao sam problem sa paljenjem,da ja sad tu nedavim mnogo motor je raskupusan,blok odnet na razbusivanje glava na obradu...sad tu dolazi do par problema i nedoumica...treba da uzmem klipove i karike,da li da uzmem "mahle" ili neke druge,ako uopste uzimam njih ("mahle") kod koga da ih uzmem,da li znate nekog ko drzi stvarni "mahle",ne uzima mi se kopija kopije,raspitivao sam se u "astor-u" u sarajevskoj,imaju ih,da li ima neko iskustva sa njima sto se kvaliteta delova koje prodaju,mislim na prodavnicu....to je sto se tice nedoumice,e sad oko problema,dok sam rasturao motor prilikom vadjenja osovine koja pogoni uljnu pumpu imao sam sta da vidim,ostecena je sa jedne strane sto sam dole pokazao na slikama,verujem da tu nemoze nista da se odradi drugo nego da jurim polovnu,ili gresim,ako negresim jel ima iko predstavu gde mogu da je nabavim i orijentaciono cenu po kojoj se krecu...
@gedora i ostali clanovi iz zemuna,da li ste culi za nekog majsora Dragana iz Banijske ulice u Zemunu koji radi obrade glave i bloka,radionica mu je odma pored frend auta,odneo sam kod njega blok i glavu,valjda se nisam zeznuo...a i ja sam se setio kada da pitam,kad sam vec odneo