Cuj, pa ako je neki srpski brend kvalitetan, onda je to sigurno Tigar i somborski Black Horse akumulatori. A inace, od polovne gume bilo kog proizvodjaca, pa cak i ovih najzvucnijih imena, bolji je cak i Trayal koji je na samom dnu! To nisu moja misljenja, to pokazuju testovi revije SAT+, znaci ljudi odgovorno rade svoj posao, i sve ima crno na belo, pre svega tragovi kocenja pri raznim brzinama. Kod polovnih guma nikad neces naci 4 iste, mislim podjednako istrosene. Znam da je velika usteda kupiti polovnu gumu, ali time stedis samo novac, a glavu stavljas u torbu, ipak to nije vredno toga. A inace, Miselin je kupio Tigra, koliko znam, pa je to dovoljan argument za Tigrov kvalitet. Ja licno na Golfu2 imam napred na pogonskoj osovini Tigar PRIMA, a nazad su ceske Uniroyal. PRIMA su za kisu. KAda bih skupio love, sigurno bih pazario bar jedan par WINTERA da imam na pogonskim, pa da u zavisnosti od godisnjeg doba menjam gume na pogonskoj osovini. Sigurno bolje performanse pruzaju nove gume od bilo koje polovne, SIGURNO!!! Cak i guma koja se prodaje na primer kao nova u prodavnici, a napravljena je pre 2-3 godine, nije vise nova iako nije nikada presla ni kilometra. Ima oznake na gumi koje to pokazuju.