ma nisam vidio da se ovoliko zahuktalo,,,,ali jedno i osnovno,,,,ma koliko nasi ljudi pricali ovo ili ono,,,nikad ne kupuj polovnu gumu,,,,moze na svemu da se uspara, ali gume, kocnice, upravljac,,,to nikako,,,
jeste vozi se sve i svasta,,,ovako ili onako,,,ali ja se ne bih igrao,,,
jeste skupo da se kupuje novo, i da su iskustva pokazala da vecina voze polovne gume,,,,ali ne znam,,,ja nisam pristalica toga,,,
ajde pozadi stavi sta stignes jer stvarno nema veze kakva je zadnja guma,,,samo da se kotrlja,,,ali prednje kod auta sa prednjom vucom naravno, to je jako bitno,,,
poderao sam guma do sada ne znam ni ja sam koliko,,,ali dok sam se igrao sa polovnim,,u "odlicnom" stanju,,,,nisam ni znao gdje je razlika,,,,
kako rekose za tigar,,,desi se i njima da nekad ubodu, inace bi propali,,,ali to ide po sistemu kao sto se i u savi radi,,,izbace seriju extra guma,,,pa onda 2-3 losih, tako da uvijek imaju da pokazu kako su gume dobre, a one lose se svedu pod fabricku gresku,,,,i ko se zali zali,,,,a malo ko se zali jer svi uzmu tigra i kazu jebiga, sta ocekivati....
tako je i moj rodjak uzeo yuga davne 82ge i evo i dan danas ga vozi,,,da ne povjerujes,,,perfektan,,,desi se eto....a stric je uzeo 97me i poslije 17 hiljad aradio generalnu....
iskreno ima ljudi koji su imali dobra iskustva sa nasim gumama,,,,ali ja ili sam baxuz, ili vozim drugacije.....
takodje prolasci kroz vodu, snijeg i dr, kocenja, pogotovo nagla, cviljenja prilikom ostrijih zavoja, smicanje gume u krivinama,,,,sve to ne znaci nista covjeku koji ide kolima od tacke a do tacke b laganica,,,,ali onom ko iole ostrije vozi dobra guma zivot cuva
barum su se dosta dobro pokazale, govorim o ovim jeftinijima, fulda, sava manje vise, kako koja serija,,,nokian gume takodje su odlicne, mada malo bucne ali dosta dobre,,,,avon ima namjenske gume odlicne, ali zimske slijecu brzo ljeti,,,,michelin je tata, good year takodje, firestone, mada svaki proizvodjac ima po neku losu seriju, kao sto rekoh micheline alpin, koji po asfaltu slijece nevjerovatno brzo, cisti silikon