iskreno ko ti pohvali tigrove gume, tej se nije malo zesce vozio sa njima,,,probao sam sve,,,od vintere, prime, i ostalih,,,ali drugar manise tih prica sto pricaju da su zadovoljni ljudi i ostalo...to sam i ja cuo mnogo puta i onda se malo zapitao sta to kod mene ne vallja,,,gdje grijesim,,,ii kad sam malo bolje prostudirao,,,imam sta i da vidim,,,
nase gume hvale samo oni koji cijeli zivot voze polovne gume i krpe po 4 razlicite i sl,,,i kad uzmu nove gume bile one i trayal i tigar oni su naravno odusevljeni jer je prelaz sa 5-6 godina starih guma na nove ogromna....
wintera, odlicna guma,,,za snijeg,,i to samo prvu zimu,,,vec sledece godine nije ni za k....
prima,,,ma fantazija,,,ja sam ih ogulio za manje od pola godine,,,
Mogu da pricaju sta god, ali i miselin alpine je odlicna guma za snijeg, ali samo za snijeg,,,inace dohvati li se asfalta odeeeee,,,slijece kao nenormalna iako je preko 12000 komad...
Za sada sam prezadovoljan fulda supremo crystal gumama,,,zimske,,,uz masnu bandijeru idu,,,a evo ne mogu da ih poderem vec skoro 40 000 km,,,,i kostaju u bosni oko 4800 komad 195/50/15
inace sava eskimo je bila odlicna guma ali je tesko sada naci da valja nesto se pokvarilo kod njih....
dunlop sport, sp plus,,odlican guma za asfat, ali kisa ,,,,i klizaju....
moj savjet,,,,fulda,,,,kompromis cijena kvalitet fenomenalni,,,a kod mene gume inace jako kratko traju,,,