Kad se slusaju preporuke onda se pita sta si vozio pre njih, da li su to bile gume ili neko smece od 10godina i 100.000km, pa se onda daje sud. Bar ja tako gledam na sve to, a dosta guma sam vozio, kroz ruke mi proslo jos vise, pa znam otprilike sta koliko valja i koja je klasa.
Najbolji su mi oni koji prvi put kupe novu gumu-ne mislim ni na kog licno na ovom forumu niti ima veze sa ovim forumom zakljucak, a pre toga vozili na zicama pa kazu extra je ova lupam Tigar Prima. Eeeee, pa da kako da ne.

Npr. Kleber pa to je zlo najvece, bucna, klizi po kisi, nije ni jeftina. Winter1, dobra po snegu prvu sezonu, za sve ostale vremenske prilike krs(ali ne gori od Klebera HP2), poredim konkretno 195/65 R 15, za Yugice nije losa i ta starija auta koja nose 13 i 14''.
Goodrich Touring takodje dosta losa-prastari model i danas se pravi samo u 13icama, ostale BFG su OK bar do 15'', i mnogo su bolji izbor od Klebera, Tigra, Save pa i Fulde(Fuldi je ostala ta mana da postaje plasticna i da se brzo trosi iako je grupacija Goodyeara).
Dakle da rezimiram moje iskustvo Tigar, Kleber nikad vise na mom autu, Sava takodje, jedino ovaj novi model Intesa HP deluje da je OK ali nemam licnog iskustva sa njom.