Poznata stvar... Ustvari donekle je dobro, ali bi ja vec da saniram kvar. Kada pada kisa, ma kakav god pljusak bio, voda nece prodreti unutra, ali kada odem u perionicu (sa cetkama - masinsku) siber pisa na jednom delu, samo zvoni... Procitao sam svojevremeno (kad mi nije trebalo) u reviji Sat+ da postoje majstori koji se bave iskljucivo siberima (ugradjuju nove i popravljaju stare), pa vas pitam dal ko zna nekog da mi preporuci i ko bi uopste time mogao da se bavi, limari? Trebao bih da kupim i kedere nove za oko vrata, gde bih to mogao da nabavim? Samo molim vas, ako sam u mogucnosti da biram - radije bih negde blize Novom Sadu...
Usput, da ne otvaram novu temu, imam mali problem sa lerom... Tacnije, ler gas mi je dobar i na benzinu i na plinu, ali mi je potreban malo jaci saug gas kada je jos hladan i ne zagrejan... Znaci, ujutru redovno pali na benzin izprve, ali ako ga ostavim da radi "na leru" tako kad ga upalim jos dok je hladan ugasi se nakon dvadesetak sekundi kad vec pocne da stuca. Ali kad se zagreje ler mu je taman. Ko to moze da poprvai, karburator servis, ili...?