moze i spedicija da ocarini motor naravno ona koja ima carinsko skladiste , od papira treba kopija saobracajne i original , ako nema originala saobracajne onda treba da postoji kupoprodajni ugovor overen u zemlji gde je motor poreklom , posle treba da se plati carina i pdv-to zavrsava auto kuca odnosno spedicija ...
mada drugar jedan moj je uzeo motor od fijata za juga kada ga je ubacivao i nije imao nikakve papire za taj motor jer ga je kupio na otpadu i nije imao covek nista da mu da pa cak ni racun na otpadu da je dobio

... , i uspeo je da ga ocarini i registruje sa 1.6 100-105KS na 1.3 i 74KS i to sve regularno kaze da je sve to platio tipa 150-200e vise se i ne seca ....
e to je meni problem covek ne moze da nadje nikakve papire pa sada ne znam sta da radim , pitao sam danas u jednoj auto kuci napricase mi svasta a opet sam druge zvao sasvim druga prica ...

nemam pojma , ako se upustim dalje u problem napisacu posle detaljno sta i kako u ovim slucajevima , a ako nesto u medjuvremenu zna neka