Posto imam identican problem sa Passatom mogu odgovorno reci da nisam siguran da je termostat u pitanju. Ja sam ga zamenio ali je problem ostao. Zatim, neki su me nagovorili da, nema veze sto sam ga zamenio ali ni taj novi ne valja. Bio sam skeptik ali i bezobrazan prema sebi pa sam zamenio i taj novi sa opet novim, tako sam dobio na kraju "dva nova termostata i jedan stari problem". Znaci , bar kod mene, termostat nije u pitanju i nece me niko nagovoriti da ni ovaj ne valja. Ono sto cu dalje da uradim je da cu zameniti termoprekidac na hladnjaku posto sam sumnjicav da mi on ranije nego sto treba daje komandu ventilatoru. Ako ne bude ni to idem dalje ali problem cu sigurno resiti.

Moram dodati i cinjenicu, na ovom forumu mi jako smeta cinjenica da, kada se postavi neka tema gotovo listom javljaju se "pojedina gospoda" sa komentarima "pogledaj u pretrazi, bilo je vec nekoliko tema o tome" bez da ti ukazu na iole nekakvu pomoc, necu ulaziti u tematiku da li su to i u stanju, a narocito mi smeta onaj dodatak "prvo se predstavi" . Kako kome, ali meni je to smesno. Mislim u redu je predstaviti se, ipak, ako sam to u startu prevideo nije u redu da se u resavanju postavljenog problema javi nekoliko ljudi i opominju te zbog toga bez i jedne reci da pomognu u resavanju problema. Bilo bi u redu da u tom propustu moderator putem PP obavesti zaboravnog clana da je potrebno "predstaviti se". Valjda ce sa tim predstavljanjem problemi nestati i na autu

. Ja kada pokrenem pretragu konstatujem da je bilo dosta reci o problemu ali gotovo nigde ne vidim da je neko na kraju opisao kako je resio problem sto me dovodi u zabludu izgubljenog vremena.
I da dodam da cu gotovo sigurno u svojoj temi opisati resenje problema, pa valjda nekom i pomogne.