@zelezni - Cudno za dijag.. , a da oteras kod nekog drugog na dijag... !?, Nema veze to sto ti resetujes , mora da ostane prijavljena greska.Nesto mora da pokaze da ga .ebem.
Tako i meni u problemu sa kablovima dizni, jedna pokazala ,druga ne -gresku. Promeni dijag... , bas me zanima.
Mislim da je kabel, jer kao sto sam i pisao, dijag.., pokazuje gresku na senzoru, a kada sam isti zamenio sa kolegom, kod njega radi..znaci senzor je Ok". Pogledaj kakvi su ti pinovi na senzoru i na dzeku! ? ...
(senzor ispod zadnjeg sedista)
A,aaa... nema pravila, jedno vreme mi je palio i po gradskoj voznji i to po par puta za vece, a razlike sam primetio bas kada njakam dzek(pinove). 1-vi put kada smo ih stegli 7-8 dana je bilo sve Ok'.Evo sada par dana radi kako treba, mada jeste cudno ... Ljudi ,u lokalu i prigradskoj voznji se desi da napravim i po 30-40km bez gasenja auta ali stani -kreni i sve Ok", a izadjem na otvoreno i posle 60-70 km ,nekada i manje, upali lampu, i tada kada izvucem dzek, upali mi i lampu Abs-a, kada dzek vratim Abs ugasi a Esp lampa i dalje gori(to sve bez gasenja auta,naravno),kontam da ne gasi Esp bez reseta. .ebem li ga... Zajebancija.
Meni je majstor rekao,ako nije do tog dzeka ,da je greska u centrali esp-a i da moram da menjam comp Abs-A

... Jos malo cu se strpiti oko nabavke dzeka, jer kazu mi neki ljudi-elektricari, da nisu za lemljenje jer se toplotaprenosi na senzor pa da se nesto ne .j.be.