Koliko ja znam reklamacija se uvažava i 6 meseci imam pravo na garanciju usluge koje su mi radili, imam račun i izveštaj o rađenom redovnom servisu. A to što dotični majstor aljkavo i nestručno radi posao servisera auto-klima i hoće još para je bezobrazluk.
A šta je onda GARANCIJA?
nije ti sigurno ispraznio gas iz instalacije pa ti ponovo sipao drugi
nije ni on veverica da se razbacuje gasom,nego ga usisa nazad u bocu i vakumira instalaciju i taj isti gas ti vrati ponovo u auto,i doda 100-200g njegovog ako je hvalilo,jer freon se ne menja i nema vek trajkanj 10-15god pa da se menja,on moze da traje 10 puta vise od toga godina i vise i uvek da bude u istom stanju,jer to je rashladni fluid
on ti daje garanciju na ono sto je radio na autu i sto je napisao na racunu,ako ti je punio freon onda imas pravo na zalbu jer on je punio naslepo i ako je video da hvali,znaci pre toga je trebao da utvrdi zasto hvali pa tek onda da napuni kad resi problem curenja freona,ne ovakoda se rasipa gasom koji nije uopste jeftin
imas pravo na inspekciju ako imas racun,pokazes racun sta je radjeno i opet se isti problem pojavio i mozes da ga zezas,garancija na tu uslugu traje 6meseci
ja sam radio auto klime dugo,i radim kucne klime i vece sisiteme i belu tehniku i znam da za takav deo posla mora da postoji odredjena garancija