coll tablice (ili kako ih vec zovu) njihova cijena zavisi od perioda na koji se uzimaju a cijena je nesto oko 50 ili 150 ne sjecam se tacno. Onda ovjere kod notara raznorazne skupi se tu dosta toga, zato je najbolje kad ugovaras cijenu ne ici bas na najnize nego stati na sredinu neku i uslov da ti prodavac zavrsi svu papirologiju, ti samo nalijepis tablicu i kljuc u bravu. Rade tako ljudi, ne cijenkaju se mnogo ali mu ovaj zavrsi jer aj ti ako ne znas jedik u svabiji zavrsi nesto od papira

plus kad vide da si stranac ostave te oni po par dana da cekas neko papirce glupo.
A putnih troskova ima dosta, ne znam ima li 500e ali znam po sebi kad idem za Cesku (1410km) imam min rezervoar i po (oko 100e), vinjeta i putarina oko 70e bez nocenja, bez prehrane u jednom pravcu, pa vidji kolko i kako

a carina uzima za projenu cijenu iz fakture ako je realna ili blizu realne, ali one stvari po 800e nego fino pu pa u katalog AMSS dje pise da takav passat kosta 5000 pa po tome carini (jos ako su uradili reviziju cijena u katalogu kao kod nas u CG pa su sve kataloske cijene skocile za po 30% - banja

). Pa na tu cijenu obracunava PDV,a prije carine imas jedno 150e raznoraznih carinskih zezancija ili 100e spediteru das da on sve pozavrsava.