batice to ti je bukvalno kakave si srece ...
ja sam moju boru kupio on line preko mobile.de .. i da kucnem u drvo extras luzi i dan nas .. prekosoro 90 000 ovde ..
ponovo bitno je da li zelis noviji auto ili ne (euro 3). Ja sada planiram ponovo a uzmem neki autic i ponovo cu ga kupiti preko neta i to u nemackoj . Ogroman je ralika izmedju drzava u cen i auta.. cak i u nemackoj na severu su dosta jeftiniji nego ovde ..
tamo kada kupujes jos nadji povracaj vat-a ili ti povracaj pdv a .. i ustedio si ovde da platis pdv

na novijim automiblima dobar majstor za 10 minuta moze mnogo toga da ti kaze ...
prvenstveno o nekim havarijama .. da lije ili nije pra farba .. kakv je trap oslajanje gume .. ako ponese dijagnostiku sa sobom moze da ti vidi u kakvom je stanju motor elektrika menjac(automastki) itd itd .. neki moeliimaju i zabelezenu kilometrazu pa samim tim mozes da vidis da li je vracena il ne ..
imas gomilu majtora koji nemajupojma sa novim motorima .. tkaosam ja imaojedan primer gde je jedan majtor konstatovo da je motor produvao

a u pitnjau je bio krafter koji je bio star 6 meseci .. jel je on majstorki otvorio cep za ulje video isparenja i rekao ovde motor mor das eradi

tako da ako imas stvarno dobrog majsora odna ga povedi sa sobom .. .
a net ti sluzi samo kao smernica gde kako ima sta ... ali nikako an rec da kupujes .. odes proveris .. pa uzmes