koliko vidim po slici, nisi brigovao kanale, sto ti ga dodje imas izlaza 150W rms po jednom kanalu,,,,, iskreno, to je beze snaga (na koju sam ja navikao) i pri tolipacnoj snazi nikada nije bilo u stanju treperiti bilo sta,,,,,
jedo vrijeme sam imao kablove od 16mm2 i 10mm2, deblji za + i tanji za -, i isli su direkt sa akumulatora, apsolutno nikada treperilo nije do izlaza pojacala od 280W rms po kanalu (2 kanala)
tada sam gurao kao i ti ova dva pioneera, i zmirkalo je sa time pri jacem pojacavanju. Kada sam nabavio ovo pojacalo od 1000W rms, nema sanse a da nije treperilo sve unutra, jer su kablici bili samo 16mm2,,,,,,
e onda su legli kablici od 50mm2, i za + i minus, spojeno (masa uzeta u gepeku) i od tada nista ne treperi, a kondenzator nikada uzimao nisam
e sad, ovaj sto pemenu "neka ste mu objasnili da je kond samo sminka" ne znam da li se odnosilo na zajebavanje ili je fakat mislio tako, a ako je zajebancija i upuceno u smijeru da je kondz ipak koristan, mozes li mi onda navesti zasto bilo koje auto koje se takmici na SPL ne koristi kondz, vec kablove i jace akumulatore??????
Evo jedan primjer jednog penzionisanog profija iz te oblasti, ja ne kuzim kondezator igdje

Uploaded with
ImageShack.usSto se tice tog osiguraca, drug ako nisi voljan da se zapalis skidaj to odatle i stavljaj sto blize akumulatoru, kakva ti je logika imati ga sto blize pojacalu, a cijelim putem do njega ti nije zasticeno, ne daj Boze da ga negdje prikljestis necim kuda ide, plalnuo bi za cijele 2min ko lila

evo trenutne debljine mog kabla

Uploaded with
ImageShack.us