reci mi nešto što ne znam
...i ja bih voleo da imam para i odem kod Koleta,700 eurića i uradim sve kao čovek,originalni delovi...ali ne može se jbg... 
450 eura su meni tražili za "original teile" kod ovlašćenog VW dilera. Ne znam odakle ti 700 eura. Ne moraš da uzimaš "original teile" delove, pojuriš delove koji su tzv "prva ugradnja". Priznajem i meni je bio preveliki zalogaj servis sa original teile delovima (imao sam para da odradim isti, ali ipak je to puno para za naše uslove)
Kad radiš servis zameniš sve komplet, jer ne može ti niko reći zasigurno koliko će ti još potrajati taj deo (meni je drugar rekao da ne moram da radim veliki servis još 20.000 kilometara, ali posle 2500 je bilo vreme da se zameni PK kaiš i propišala je vodena pumpa). I zamisli situaciju odradiš ti sve lepo samo ne zameniš taj španer jer "ne mora". I onda posle lupetam mesec dana strada isti.
@gedora To za lopove si ti rekao, a ne ja. Ja samo pričam iz svog iskustva. Majstora ima i dobrih i loših. Možda sam se pogrešno izrazio, pa si me ti pogrešno razumeo