Zavisi kako je ofarban... na slikama sve moze da izgleda super... to 3-4 dine od farbanja je taman vreme kada krene korozija da izbija na sve strane ako je loshe osradjen i da puca git.... kod njih strada patos, dakle iza prednjih tockova odmah, kadice, tu gde su ti noge vozaca i suvozaca... pozadi koshevi, i hoce ona gredica shto nosi totziju pozadi... sajtne, ruboi i ostalo to cesh vec da vidish.... SHto kazu ljudi najbolje je da je motor ok, da ga plin nije izgoreo... Mada i ako je produvao bash bash za 300 evrica se taj motor sredi komplet...
SHto se ovog budjenja tice.... Pravac reciklazni centar u rakovici, pa vidi da ti jave kad stigne neki na reciklazu

), te poskidaj shta ti treba :D Na otadima nisu normalni sa cenama, ja sam sa svog MK1 trazio neke sitnice, em ih nema, em kad zvizu cenu... tako da eto... Ja sam na limondu npr kupio zadnje stopke za 300 dindzi... skuplje me izashla poshtarina nego same stopke

tako da mozes enterijer da mu sredish za malo novca, samo polako i nalete te stvari pre ili kasnije