Autor Tema: Potreban savet Golf mk1 1.3 1981god.  (Pročitano 1707 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shone357

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Mk2
Potreban savet Golf mk1 1.3 1981god.
« poslato: Jun 14, 2011, 08:07:38 pre podne »
Interesuje me da li neko zna nesto konkretno o ovom golfu i isplatili se kupovina istog coilleo2tj????? Ima dosta stvari koje se meni licno ne svidjaju, kao naprimer zatamnjene stopaljke, zatamnjena stakla, ofarbani branici u boju auta, i tapacirunzi u enterijeru batine, ostalo je manje vise solidno, a ovo sto sam naveo je lako promenjivo pa me konkretno intresuje sta vi mislite o tome vredi li ovaj auto tih novaca ili ne biggrin????

http://www.mojauto.rs/polovni-motori/734655_Sprint_princ_1981_god             bonk
G T I - opaasna masina......

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
Odg: Potreban savet Golf mk1 1.3 1981god.
« Odgovor #1 poslato: Jun 14, 2011, 08:21:54 pre podne »
dok zamenis to sto si nabrojao ode jos 200-300e lagano.. bolje onda uzmi bilo koji u ok stanju pa budzi
lollol

Van mreže shone357

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 15, 2011, 12:21:41 pre podne »
pa dobro to jeste delimicno tacno, i najbolje bi bilo da kupim drugi ako mi se ovaj ne svidja kompletno kakav je ;), ali tu je problem auto bi trebao da ide u neku vrstu kompezacije boodala, pa zato pitam da li se isplati uopste uzimati ovaj auto??????? auto bi me u toj nekoj kompezaciji izasao oko 500eur, pa sam na to mislio da li vredi tih para, a ja bih kasnije svakako ulagao u njega, barem ako nista drugo u estetski izgled....... hvala ti @guarana na odgovoru ali zar je moguce da ama bas niko ne moze nista da mi pomogne vezano za ovaj auto, ipak bi trebalo tokom ove ili krajem nedelje da ga uzmem ako je sve tako kako pise, pa bi mi mnogo znacili vasi saveti i misljenja big_boss........  ajmo ljudi pomagajte :D

Van mreže Kremic

• Full Member
  • Auto: Golf mk1 1.6D Passat B2 1.6D
« Odgovor #3 poslato: Jun 15, 2011, 12:26:17 pre podne »
pa ako bi bio 500e to i nije lose,treba ti za nove branike 60 i za stop svetla 50..jbg,racunaj ako se tebi isplati kupuj..nije puno 500e,ali boja mu nije nesto..kakav je motor?jesi li probao auto?

Van mreže shone357

• Full Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 15, 2011, 12:47:28 pre podne »
pa pazi motor kaze lik da je u ok stanju a na autu se vidi da je uradjen pravi cuning smiling boodala, e sad znaci branici i stop svetla moraju da se menjaju to bez daljnjeg posebno ne vidim potrebu da se stavi hrom lajsna na zatamnjen stop koji uopste nije ni lep kad je tako amaterski zatamnjen osim ako nije fabricka hella stopaljka u pitanju, ali dobro ljudi budze prema svome dzepu a to bas i nije nekad pametno raditi lollol, e sad mene to najvise privlaci sto je registrovan do novembra i ima atestiran plinski uredjaj, a boja je haos, cudna i retka, iskreno bez ljutnje bilo koga ko ima beli auto, alli bih vise voleo da je obicna bela boja u pitanju nego ova ali sta je tu je... wacko u trilemi sam velikoj  bonk

Van mreže GOLF77

• Sr. Member
  • Auto: Golf 1
« Odgovor #5 poslato: Jun 16, 2011, 08:57:06 posle podne »
Ovde je najbitnije da motor nije produvao i da auto nije truo. Ako je to ok uzimaj,da li ti se boja i ostalo ne svidja to su estetske stvari koje ces da menjas vremenom.Kako je ofarban,jel samo zamazan...?

Van mreže shone357

• Full Member
« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2011, 10:53:10 posle podne »
pa pazi motor je kaze ok a i drugar mi je rekao da je motor dobar B), a farban je pre cetiri godine, dobio sam danas mailom malo bolje slike limarije i reklo bi se da je u vrlo dobro stanju i limarija kao i da nije amaterski farban, jer je navodno kompletno vadjen motor i entrijer napolje i ofarban i spolja i iznutra a to se i vidi po kosevima u motornom prostoru i gepeku big_boss........ kako stvari stoje uzecu ovaj auto u ponedeljak ili utorak najverovatnije, nek se slobodno javi jos neko i neka iznese svoje misljenje, bice dobro razmotreno sa moje strane, jeste da  nisu neke pare u pitanju velike, ali najgore je kad su bacene........  clap

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2011, 11:20:49 posle podne »
Zavisi kako je ofarban... na slikama sve moze da izgleda super... to 3-4 dine od farbanja je taman vreme kada krene korozija da izbija na sve strane ako je loshe osradjen i da puca git.... kod njih strada patos, dakle iza prednjih tockova odmah, kadice, tu gde su ti noge vozaca i suvozaca... pozadi koshevi, i hoce ona gredica shto nosi totziju pozadi... sajtne, ruboi i ostalo to cesh vec da vidish.... SHto kazu ljudi najbolje je da je motor ok, da ga plin nije izgoreo... Mada i ako je produvao bash bash za 300 evrica se taj motor sredi komplet...

SHto se ovog budjenja tice.... Pravac reciklazni centar u rakovici, pa vidi da ti jave kad stigne neki na reciklazu :)), te poskidaj shta ti treba :D Na otadima nisu normalni sa cenama, ja sam sa svog MK1 trazio neke sitnice, em ih nema, em kad zvizu cenu... tako da eto... Ja sam na limondu npr kupio zadnje stopke za 300 dindzi... skuplje me izashla poshtarina nego same stopke :) tako da mozes enterijer da mu sredish za malo novca, samo polako i nalete te stvari pre ili kasnije ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže GOLF77

• Sr. Member
  • Auto: Golf 1
« Odgovor #8 poslato: Jun 17, 2011, 03:49:09 posle podne »
Shomi ti je sve objasnio kako treba!

Van mreže shone357

• Full Member
« Odgovor #9 poslato: Jun 17, 2011, 10:37:37 posle podne »
@shomi Hvalati brate na ovako opsirnom i detaljnom postu u kom si mi sve lepo objasnio, mada to se i ocekivalo od nekog ko vozi taj model konkretno, sve sto si napisao je tacno  tapsac i jedino od svega toga sto bi ja ostavio po strani je motor, on je laoko promenjiv u krajnjem slucaju, bitno je da je limarija ok, covek kaze da jeste i da je auto radjen za sebe i lepo i dobro izvaren i ojacan ;), videcu uostalom auto uzivo, pa ako je tako uzecu ga, za sada se sve svodi na moje poverenje u reci vlasnika Golfa, pa cemo to da vidimo......... Nadam se da je auto upola dobar kao sto vlasnik kaze i ja cu biti zadovoljan........ Eto ako sve bude kako treba od nedelje cu i ja uci u VW familiju ponovo wub, pa cemo se druziti oko sredjivanja golfa......... hvala svima na postovima i korisnim informacijama beer

Van mreže shone357

• Full Member
« Odgovor #10 poslato: Jun 21, 2011, 10:07:46 posle podne »
E evo ljudi samo da vas obavestim da sam danas napravio pazar clap i uzeo onog Golfa o kom smo do sad i pricali coilleo2tj, predstavicu ga malo kasnije i staviti slike, e pa admini ova teme moze pod katanac  biggrin LOCK