I meni je nebo frka, jos kad sam uzeo kola videlo se da je verovatno bilo odlepljeno pa ga je prethodni vlasnik prelepio onako brzopleto, samo da stoji...
Jednom sam, ali kod ujaka na G2 radio nebo jer se iznad zadnje klupe pa maltene sve do gepek vrata opustilo (progoreo coveku zadnji lonac, grejao mu gepek a bas u gepeku, iznad zadnjeg lonca mu stajalo ulje....

i toplota se gomilala kod zadnjeg C stuba gde je dupli lim...). U svakom slucaju, svukli smo nebo do prvog fabrickog udubljenja na konstrukciji, gde je bilo zdravo, kupili sitelan i polako, malo namazem na tapacir, malo na samo nebo tj. konstrukciju, cekam da se malo osusi i onda se ravno, opet do sledeceg udubljenja lepi... Da ne bi bilo rupa i tragova od peglanja rukom i prstima, uzeli smo malu drvenu paknu, velicine sundjera za sudove, zaoblili je da nema ostrih ivica da ne bi ostetili nebo i peglali lagano... Verujte mi, to je bilo pre 2 godine, i dalje izgleda kao da je fabricko...
Ja licno planiram da radim nebo na svom G2, ima 5 vrata + siber, pa jurim neki karirani fazon, kao barberi recimo ali crno - beli....