Autor Tema: Nebo - krovni tapacirung (popravljanje, menjanje, skidanje, styling neba...)  (Pročitano 289342 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: vw passat
Odg: Nebo - krovni tapacirung (popravljanje, menjanje, skidanje, styling neba...)
« Odgovor #120 poslato: Januar 11, 2011, 12:20:35 pre podne »
znachi predlog ... odradi sintelanom ... i nemoj razredjivac da koristis nikako ... ako negde ima malo vise lepka zasmirglaj ... kad izlepis ostavi da se lepo osusi ne moj odmah da montiras... neces da se pokajes  mahac
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže .::RILE::.

• VW Početnik
  • Auto: Seat Leon FR
Odg: Nebo - krovni tapacirung (popravljanje, menjanje, skidanje, styling neba...)
« Odgovor #121 poslato: Januar 11, 2011, 12:09:56 posle podne »
gde ima da se kupi lepak u spreju...?
...No TURBO,No FUN...

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
« Odgovor #122 poslato: Januar 11, 2011, 12:18:14 posle podne »
vidjao sam po malo vecim farbarama loctite u spreju ali je dosta skup

Van mreže ivan80

• VW Početnik
« Odgovor #123 poslato: Januar 11, 2011, 02:35:20 posle podne »
ma zavrseno,dogovorio sam se sa majstorom da ja skinem ,ocistim,donesem njemu,a on samo zaljepi,pa kad stavim na papir nije tolkik neisplativo,gubim 10e,a ne zajebavam se,a garancija je :koliko god auto bude kod mene!,danas mu nosim pa cu da vidim kako ce biti

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
« Odgovor #124 poslato: Januar 11, 2011, 02:42:48 posle podne »
koj si lepak koristio kad ti se raspalo ???

Van mreže ivan80

• VW Početnik
« Odgovor #125 poslato: Januar 11, 2011, 02:46:25 posle podne »
neki u spreju,ali je nula obicna,a sve zavisi i od platna

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #126 poslato: Januar 12, 2011, 12:10:52 pre podne »
Kod mene na kecu sintelan nije popustio za 8 godina... Skidao pre par dana tapacirunge sa stubova, umalo nisam pocepao one delove koji su se nalazili ispod kedera ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #127 poslato: Januar 12, 2011, 01:39:53 posle podne »
Spojio sam temu sa postojecom, pogledajte je od pocetka, ima materijala sta i kako.

Ja sam pokusao sa eko kozom pa nije islo, lepak sam imao dobar, poput sintelana samo neki bas za tapetare grcki.

Lepak je lepio dobro ali eko koza nije mogla da se oblikuje oko neravnina nikako, nije mogla da se nategne. Kratkorocno se istegne kada se ugreje fenom ali se ohladi i stegne u sekundi. Pokusao sam i da nanaesem lepak pa da duvam na licu mesta i natezem ali tada se lepak susio u momentu i nije hteo da hvata. Pritom kada i uspem dok se hladi koza skupi nebo tako da se izdeformisalo i postalo neupotrebljivo.

Poenta je naci pogodan materijal rastegljiv u vise pravaca, bez toga tesko.

Imao sam srece pa sam slucajno naleteo na extra nebo koga sam inace ranije dugo trazio, postavio i vise ne pipam  driving
Ako ono propadne idem na onaj fazon bez neba kao sto je neko postavio u slikama neki dan nemogu da nadjem...

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
« Odgovor #128 poslato: Januar 12, 2011, 03:05:43 posle podne »
@Kosta -- odacu ti tajnu za eko kozu ... ja sam je 2 sata ostavio na suncu leti kad bilo +beskonacno ... tako da je sama legla na mesto ...

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #129 poslato: Januar 12, 2011, 03:11:47 posle podne »
A sta mislite,  da stavite slike toga sto ste radili, cisto da vidimo kako je ispalo  B)

Van mreže somi86

• VW Početnik
« Odgovor #130 poslato: Januar 18, 2011, 10:43:46 posle podne »
jel imate neke slike ko je vec sredjivao krovni tapacir i one strane u unutrasnjost auta? hteo bih da stavim u mom golfu ali nemam uopste ideju koje boje da budu.. ajde dajte neku ideju. nesto ramisljam da stavim Burberry saru samo sa strane jer mislim da ne izgleda bas atraktivno da mi cela unutrasnjist bude karirana.. onda ce da ispadne demode skroz.. ako ima neko ideju neka pise (ili da okaci neku slicicu) ;) p.s. moram da zamenim posto sam pocepao  ramom od slike onaj deo i iznad i sa strane zadnje daske.

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
  • Eurodubs / Detailing Oprema
    • Detailing Oprema
  • Auto: Golf MK6 GTD, VW UP
« Odgovor #131 poslato: Januar 18, 2011, 11:14:59 posle podne »
Imate milion fotki na google, samo treba da ga koristite :) koliko znam vecina ovde je u crno presvukla. A tu nema sta da se slika.
 Takodje pogledajte u ovoj temi, ima nekih slika.  ;)

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #132 poslato: Januar 19, 2011, 12:17:35 pre podne »
Ima na dosta primera na VWvortex-u, al ja nisam mislio na ideju nego na me zanima kako je ljudima sa foruma ispalo to sto su radili  beer

Van mreže somi86

• VW Početnik
« Odgovor #133 poslato: Januar 19, 2011, 12:24:37 pre podne »
pogledao sam sve slike u temi ali mi se ne svidja ni jedna opsebno.. na guglu nista nisam mogao da nadjem, ako mozes neki link da postavis bilo bi ekstra :) ne mrzi me da trazim po netu, ali se iznerviram se kad ne mogu nikako da nadjem te stari koje me zanimaju pa ako ima neki direktni link dobro bi doso :))

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #134 poslato: Januar 19, 2011, 12:25:06 pre podne »
Ja imam par losih slika u temi gde sam predstavio auto.
Tako i ostali koliko sam video.

Ja kad sam radio, zeznuo sam iz prvog puta otislo je ukrivo, pa sam skidao, pa ponovo lepak (a tad vise nije moglo okom da se vidi gde je novi sloj a gde stari) pa se odlepilo na par mesta. Pa nosim profesionalcu da odradi uskoro.

A ako ces bilo kakvu saru na nebu, predlazem da das nekome sa iskustvom jer ces tesko uraditi dobar posao (da linije idu ravno) ako nikad nisi radio. Ako nemas iskustva ni alata... Bolje plati :) moj savet iz iskustva. 100e nije mnogo a sacuvas zivce :)

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #135 poslato: Januar 19, 2011, 12:33:00 pre podne »
Kucaj u google "headliner" i npr. "Golf 2" ili neku drugu rec i maci ces. Ja sam sad probao i gomila fotki.
Pretraga sa srpskim recima ti nece pomoci mnogo :)

Van mreže Paki84

• Sr. Member
  • Dezurni krivac :))
« Odgovor #136 poslato: Januar 19, 2011, 12:37:48 pre podne »
ja se slazem sa Kostom, ako ti nije nuzno nemoj da se bakces, video si moje nebo, mecku sam rodio dok sam ga napravio, izaslo me preko 100 e samo za lepkove, i na kraju sam morao da ga prosivam, i sad je podloga na kojoj je zalepljena eko koza pukla, tako da cu morati da kupujem novo nebo
I was born to lose, but I live to win

Van mreže somi86

• VW Početnik
« Odgovor #137 poslato: Januar 19, 2011, 12:49:24 pre podne »
nisam znao uopste da je toliko komplikovano. ma ja sam sam kriv, pocepao sam malo coskove iznad zadnje daske i iznad i sa strane i onda sam to zalepio malo lepkom koji je odma posle pozuteo tako da sad ne mogu da gledam to sr*nje  boodala a dal bi moglo direktno preko tog tapacira da se nalepi drugi?

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #138 poslato: Januar 19, 2011, 12:56:26 pre podne »
Citat
Ja kad sam radio, zeznuo sam iz prvog puta otislo je ukrivo, pa sam skidao, pa ponovo lepak (a tad vise nije moglo okom da se vidi gde je novi sloj a gde stari) pa se odlepilo na par mesta. Pa nosim profesionalcu da odradi uskoro.
e tako nesto smo mislili biggrin ...savet i upozorenje na moguce greske iz prve ruke

Ja imam nekoliko sitnih udubljenja na nebu, platno nigde nije osteceno al me ta udubljenja nerviraju bonk

Van mreže Paki84

• Sr. Member
  • Dezurni krivac :))
« Odgovor #139 poslato: Januar 19, 2011, 01:09:03 pre podne »
Udubljenja ili ispupcenja (kao da se malo odlepilo na nekim mestima)?
I was born to lose, but I live to win