Evo ovako, danas sam otisao i video Boru!

Nadimak ce joj biti "Nightblue"

Ovo sto je Geodora rekao oko menjaca to mi je i vlasnik te Bore isto rekao, jer mu se skrsila posle 100 km od njegove kupovine u 2004. Desilo se to kada su otvorili menjac da su delovi diferencijala odpadali od datle. Razlog koliko sam shvatio, diferencijal umesto da je ucvrscen sa shrafovima, zbog nekog razloga Svabe se ga odradile sa nitnama. To je sve promenjeno na toj Bori i stavljeni su shrafovi. Covek je i zamenio prednje amorte isto kao i set kvacila.
Ovu je Boru izgleda prvi vlasnik (Svaba) narucio sa opremom koju je on hteo, tako da ima sledece: elektricni siber, klimu, betu cass, abs, 4 air bag-a, ali prozori se otvaraju/zatvaraju manuelno kao i podesavanja retrovizora. Medjutim ona plastika centralne konzole (gde je HU i cup holders) nije crna nego ima fabricku kao carbon fazon dodatak, takvi su i rukohvati. Takodje sto mi je zapalo za oko a nisam siguran da li je to standardna oprema kod Bore je to sto kada se otvori gepek pa na onom mostu (vezni lim) izmedju shtopki ima kao lim/prohrom postavljen ali vidi se da je fabricko uradjeno. Inace interijer je crno/bejz. Provozao sam ga i mogu vam reci da ide solidno samo ga malo beje kada se ukljuci klima ali ok. Kocnice sam jedva pipnuo i zakopao sam se.
Sve u svemu dopada mi se i dogovorili smo se da je uzima za 2 nedelje.
Inace, ali sasvim slucajno sam nabasao na jedne felnice od '16 za nju

U svakom slucaju ako neko jos ima nekih informacija vezano za 1.6 SR Boru, bilo bi pozeljno izneti