Boru nisam vozio ali i A3 sa tim motorom jesam, generalno je slab motor po meni , pogotovu pod klimom , hoce da trosi ulje i to obicno pocinje bas oko 200 000km , bar je tako bilo kod mene na A3 , morao sam karike da mu menjam,ali evo posle toga 150 000 ne trosi , tj mozda pola l na 10 000. Sto se potrosnje tice i tu nisam bio zadovoljan, po gradu ispod 10 nikad nisam mogao da ga spustim , otvoreno oko 7-8l , resenje = plin, kad sam mu ugradio plin auto se preporodio, prosecna pptrosnja plina oko 10, max 11l , ide bolje nego na benzin jer je valjda tako ustelovan. imao sam problema sa klima kompresorom, tj menjao sam 4 komada, al sam sve uzimao polovne jbg , ovaj poslednji je ipao dobar i evo sljaka vec 3 god.menjao sam i glavni hladnjak i ventilator hladnjaka i to je odprilike to , samo redovno menjanje ulja i filtera a to je prilicno povoljno.
Oko trapa sam zamenio samo 2 kugle i gume balans stangle za 7 godina ili 150 000km koliko ga vozim. Sad auto ima oko 350 000km , vec 2 god ga vozi burazer i prezadovoljan, samo sipa plin i vozi. To su neka moja iskustva, nadam se da je pomoglo