meni je lik ubacio maximalnu mapu i onda je redukovao spram podataka tj. stanja motora koje je dobio dijagnostikom serijskog motora na valjcima. Rekao sam mu da mi ako ikako moze obrtni podigne da ne bude na dnu jer su mi zamajac i kvacilo losi, to je i ucinio, auto vuce tek od 2200 ono brutalno, prije 2000 se osjeti da je mnogo jaci no serijski ali kazem tek posle 2200

Znaci na valjcima mi je redukovao snagu i podesavao je spram mojih zahtjeva ali i stanja motora. Takodje je naglasio da ako motor budem pazio kao do sada da nemam bojazni po turbo i motor kao takav, znaci sve one sitnice: ne ubrzavanje na full gas iz podruma, ne natezanje motora prvih 15 minuta od prvog paljenja, ne gašenje motora posle duže ili zahtjevnije vožnje, ulje na max. 10 iljada km i sl i miran sam. Ne znm, nadam se da ce tako i biti, do sad sa chipom oko 30 iljada za manje od godinu dana i sve radi (imao problema sa crijevima od N75 ventila jer su bila stara i to je to).
Što se potrošnje tiče, ona zavisi mnogo od kvaliteta goriva, ako sipam loše gorivo sada mi je lagano 7,5, uz dobro gorivo je oko 5,5-6 prosjek (ranije bez chipa mi je prosjek bio oko 7,5l), znači potrošnja je pala i to dosta. PG-Čačak-PG cca 20 litara - mislim da je to dovoljan podatak

O performansama ne vrijedi pricat

ubrzanja na autoputu sa 130 pa naviše smiješno, preticanja ko od šale nekih puta nije svejedno preteć drugom jer lako provrti gume. Znaci ja prezadovoljan. Da si rekao da planiraš takvo nešto pa da te provozam u ovu moju laminu da ti odma otklonim sve sumnje

Ako te još šta zanima reci slobodno, tu sam da pomognem kolko mogu.