Moje razmisljanje je bilo u pravcu da porodicni automobil ne postoji. Da su nam to napunili glavu raznim predrasudama.
Svakako da je udobnije u vecem autu, kao sto ameri voze one kamionete, svakako da je udobnije kad lezis nego kad stojis, ali gde je granica?
U svakom autu u kojem moze da sedi komotno 5 osoba bi trebalo da je porodicni auto. Nije sad to razlika u udobnosti kao izmedju taljiga i bentlija, ali udara skriveno na muski ego.
Ja sam u kadetu i golfu trojci prelazio hiljade kilometara, nikad nisam osetio da mi treba veci auto, pogotovu kad je zena savladala vestinu optimizovanja prtljaga.
Karavan? Ok, staje vise stvari u gepek, kao i alat i materijal, pa ga niko ne zove majstorski auto vec porodicni.
Muskarci moraju da znaju da se neke stvari nikad ne rade, kao npr da im zensko govori kuda treba da voze i sta treba da voze

Ili da koriste navigaciju u kolima, ali ok, to je neki moj licni sukob sa sablonima

Onda, sa porodicom na putovanje putuje se uglavnom jednom godisnje, a vecina ljudi ni tada, pa mi malo bezveze da zbog nekih 10% putne voznje vozim sanducara.
U svakom slucaju, hteo sam reci, prodaju voljenog automobila zarad kupovine tegljaca ne opravdavam kad je u pitanju porodica. Nista im nece faliti i da ne pravimo kilavu decu.